Chcela by som vedieť ako to všetko prebieha s priateľom sa nám nedari už 4 roky rozmýšľame o vyšetrení v jednom zo sanatorií. Chcela by som vedieť informácie ako to tam prebieha co všetko s vami robia a koľko si to vyžaduje finančných prostriedkov? Či ste mali neaké skúsenosti zo sanatóriami a tak. Velmi by sme si priali dieta len nevieme ako s tým začat. Za každú radu budem vďačná.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
Ahoj, tak na začiatok by si mala asi čím skor zavolať do nejakého centra nech ti dajú termín, 4 roky je už dlhá doba, čakať dlhšie by som asi nečakala...
Najprv idete obaja na konzultáciu, klasické otázky o anamnéze, ako dlho sa snažíte, aký máš cyklus, ako často mávate sex a podobne... za konzultáciu sme neplatili nič... potom krvné testy a hlavne spermiogram partnera... zaň sme platili tuším 16€ a za krv po 7€... výsledky boli do dvoch týždňov... potom sme riešili čo ďalej 🙂 ale to záleží od toho aké problémy u vás nájdu 🙂