Ahojte dámy,
som v tejto oblasti úplne nová a dnes sme sa s partnerom objednali na úvodnú konzultáciu do Iscare v BA. Viete mi niekto povedať ako to prebieha? Či napríklad urobia spermiogram vramci tejto prvej návštevy alebo až neskôr?
Ďakujem za každú informáciu.
zdravím, my sme boli na prvej konzultácii pred týždňom a hneď na prvej urobili manželovi spermiogram a odber krvi, mne gynekologické vyšetrenie a tiež odber krvi na rôzne testy....všetko toto mi však už povedali dopredu, keď som nás tam objednávala.... o týždeň si ideme po výsledky a na ďalšiu konzultáciu, ale my sme boli v MT
@sss777ahoj, na prvej navšteve nam bola odobrata krv na testy mne aj partnerovi, gyn. vysetrnie a spermograf. Ale boli sme v mt v iscare. Neskôr sme však prešli do heliosu, nebola som spokojna. Ale poznam aj par co chodia do iscar a spokojny su, asi je to idividualne.
my ideme opäť v pondelok, mali by už byť výsledky všetkých testov, tak uvidíme, čo ďalej
@elynora kedy si idete pre vysledky? Aj ja momentalne cakam, ze ako dopadneme, tak som zvedava. Mali by sme ist buduci tyzden na kliniku. Ale aj sa celkom tak tesim, uz taky ten prvotny stres, co som mala, ked som nas tam prvykrat objednavala, tak uz to zo mna tak nejako opadlo, pominulo.
Ahojte...
My ideme 15.júna a vybrala som si MUDR. GROSSOVU.
dúfam že budeme spokojní.
@nikuska1908 za mna je ona super.. Chodili sme k nej
@barus26 chcem sa spýtať že ako to vlastne prebieha.
Ako často ste chodili ?
@elynora to je skvele, ze on je v poriadku. Neboj nic, bude to dobre 🙂 Drzim palceky. My sme uz tiez boli po vysledky a teda u nas je problem u mojej polovicky. Su nejake pomalsie, tak, ze to moze byt dovodom, ked ostatne vyzera vsetko v poriadku aj u mna. Tak u nas je mozne IUI, ze by to mohlo vyjst, tak uvidime.
@nikuska1908 je to odbornicka, dobre si si vybrala 😉
@nikuska1908 podľa vyšetrení. My sme neboli ani na IUI ani IVF. Ja som u dr. Grossovej bola asi 3x a potom sa nám uz podarilo prirodzene..
@elynora dobry den, prosim napisali by ste mi ake testy robili v iscare pri vstupnej konzultacii a ako dlho sa cakalo na vysledky? Tiez ma zaujima kedy sa robia kontroly velkosti vajicok pocas stimulacie a tiez ci robia odber vajicok aj cez vikend ked to tak vyjde? (Niekde v starsich diskusiach som citala, ze nerobia cez vikend-preto sa pytam ako je to aktualne). Dakujem Vam za odpoved
@lenocka591 zdravím,chodíme do Heliosu v MT, kontrolu veľkosti vajíčok a odber krvi mám zajtra tretí krát a potom by už mal byť odber...minule mi doktor povedal,že to vidí na víkend,pravdepodobne v nedeľu.. zajtra mi to však potvrdí,teda určite robia aj počas víkendov...čo sa týka vyšetrení pri prvej návšteve,obom s manželom nám zobrali krv na rôzne testy, manželovi aj spermie a mne ešte urobili sono.
@lenocka591 a ešte na výsledky po prvom vyšetrení sme čakali 2 týždne ale to len preto,že tam vyšli Veľkonočné sviatky...inak by vraj boli hotové skôr
@lenocka591 zalezi ci mas uz aj nejake vysetrenia urobene alebo nie. Ak mas tak si vysledky donesies, ak nemas, tak vsetko ti urobia. Ono mne napriklad po telefone, ked som sa objednavala, tak mi povedali, ze kedy mam prist a ze mi vtedy urobia aj zakladne vysetrenia ako napriklad kompletny hormonalny profil, ultrazvuk, genetiku a u muza spermiogram. Na vysledky nebudes cakat dlho, my sme ich mali v priebehu par dni v Iscare.
@kellypiu ahoj,ja tiež uvažujem o návšteve Iscare Martin po 2 neúspešných cykloch IVF v inom centre.Prosim ťa,ako dlho si čakala na prvú konzultáciu? Dá sa objednať aj priamo ku konkrétnemu doktorovi na úvodnú konzultáciu a vyšetrenie?ja by som chcela k dr.Tomas, nemáš s ním náhodu skúsenosť?
@kellypiu ta genetika netrva dlho? Toho som sa bala, ze niektore vysetrenie krvi bude trvat dlho...
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
@sss777 až neskôr, na spermiogram partnera objednaju. Na prvej kontrole max urobia odbery, porozprávate sa a tebe spravia sono🙂