Ahojte viete mi dat recenzie na pani doktorku Petrovu z centra Iscare?
No skoda myslela som ze mi niekto nieco napise
Ja som k nej chodila a vďaka nej máme krásneho syna. Predtým sme chodili do GynFiv, tam som bola tuším u každého lekára, ktorý tam pracoval. V Iscare sa nám venovala len táto jedna p. doktorka, ja som s ňou veľmi spokojná 🙂 Vždy nám všetko vysvetlila, všetko, čo robila popisovala, takže som vždy vedela, čo sa deje.
Neskoro ale..tiez som k nej chodila a podarilo sa, nie na prvy krat ale bola ozaj skvela. Drzim palce
dakujem, som z toho trosku nervozna. stale mam pocit ze nieco neviem. dala mi na seba aj cislo no neviem sa jej dovolat a mam tolko otazok.
tiez som mala z toho hlavu ako melon, vsetko som si zapisovala.. Ak potrebujes nieco rychlo vediet tak skus cinknut na pevnu do car alebo si to vsetko zapis a popytaj sa jej najblizsie.
alebo sa spytaj aj tu ak to nie su nejake podrobnosti o liecbe. V tejto skupine si tym zrejme presiel kazdy 😉
No
Ups utieklo to pred dopisanim. Momentalne nam robili vseliake testy. Medzi nimi aj geneticke no velmi nam nepovedali co to ma zistit. Plus maju trvat 8 tyzdnov. Tak teraz neviem ci cely
Ach
ach jo pisala som cez telefon a takto to dopadlo. ale spat k mojej otazke. ako som pisalaporobili nam kopu testov a jeden je ten geneticky co ma trvat 8 tyzdnov,
teraz neviem ci musime na ten test cakat alebo nie, vyjadrenie od poistovne by malo prist tak o tyzden no tie testy az o 6.
zaroven neviem ako sa to bude zvladat s pracov. viete mi povedat ako to je casovo narocne?
da sa cely ten proces zvladnut ak pracujete?
Ja som chodila do prace ale musim povedat ze to nebolo jednoduche, rozne vysetrenia, kontroly, odbery.. ja som nechcela nosit priepustky z car tak som to kadejako kamuflovala, vysetrenia bud rano alebo v case obeda. Nastastie sa to dalo, clovek je tvor vynaliezavy 😊
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
Neverim ze nikto....😢