Ahojte, idem po radu ake mate skúsenosti s tymito centrami? Dakujem za každú radu
Tiez mam skusenost len s Heliosom… ale je tu skupinka IVF tam ti zienky isto dobre poradia … kazdy odporuci co vyhovovalo
Ja mam skusenosti aj s heliosom, aj s iscare...za mna jednoznacne iscare...helios otras..nepacil sa mi pristup, ani komunikacia...o poplatkoch ani nehovorim...
@andula1988 veru kazdy odporučí co vyšlo.ja som uz bola na jednom ivf helios bb nevyšlo to,teraz sa rozhodujem ci znova skúsiť BB ale iscare Mt
Ahoj ja som v Heliose A ja môžem len odporučiť . Veľmi si zakladám na prístupe ako sa ku mne správajú , kde sa na mňa čo len zlu pozrú už tam nie som 😂😂😂zatiaľ môžem Helios len a len odporučiť momentálne stimulujem 🙂
@wierocka1 Ahoj. Ja určite odporúčam Iscare! Obrovská spokojnosť!!! 🙏🙏🙏🙂
podla mna Iscare je klinika, kde sa ozaj vyznaju a maju chut pomoct, aspon nasa s muzom je taka skusenost, ak by ta cokolvek zaujimalo kludne mi napis, tento rok sme tiez tieto veci zacali riesit 🙂
Ja mám vďaka Iscare 18 mesačne dvojičky doma ☺️ Pan doktor Sakal obrovský profík a pritom strašne ľudský, milý... Všetko sa podarilo na prvýkrát, top doktori aj prístup! 🙏🙏🙏
@janulka2805 my sme na klinike boli v aprili, na zaciatku som bola tiez taka, ze som nevedela kam ist a tak, ale oslovili ma ohlasy, co som si tu citala a ked som sa objednala, tak ten pristup, to proste parada, ziadne stresy som nemala vsetko v klude a to je pre mna najviac 🙂 vy ste sa dlho snazili?
@beatta7 Presne, ja som šla tiež na podnet kolegyne, jej tam tiež pomohli... Už keď som tam volala, boli veľmi milí.... A dostala som doktora Sakala, paráda 🙏🙏🙏☺️ 2 roky sme sa snažili.... A vyšla IUI na prvýkrát 🙏
@wierocka1 skus tu skupinku … najviac chvalia brno ze to je uplne lepsi pristup.
A zamrazene uz nemas ziadne ?
@andula1988 to Brno je dost daleko neviem si predstaviť tam cestovať na kontroly. My sme nemali ziadne embryo. Pri prvej stimulácii som mala 15 folikulov a len 2 vajíčka ,aj ked som udajne v poriadku u nas je problem spermiogram. No a na druhy den nam volali ze nic z toho ked dom sa pýtala ako je to mozne ze len dve vajíčka odobrali tak vlastne odpoved bola ze mozno zle zvolena stimulácia ze nabudúce skúsime dlhy protokol, tak preto som z toho taka sklamaná..
@wierocka1 urcite nie helios. A isto nie bb jas som odtial zdupkala po prbom ivf teraz chodim do iscar a to sa nedá porovnať
@wierocka1 Odporúčam Iscare my sme tam s manželom chodili sice sa podarilo až na tretí krát ale prístup aj všetko na jednotku, teraz som v 26 tt čiže som spokojna 😊
@dominikahr aj ja som bola v BB a aku si tam mala skúsenosť v BB myslim?
@angeli121212 tak to je super ze sa podarilo.a to si 3x stimulovala ci vklad sa na 3ti krat podaril?
@wierocka1 Aj som tri krát stimulovala aj vklad na tretí krát, takto prvý krát som stimulovala a mala som 3 vajíčka z toho 2 embryá a dva vklady druhý krát som stimulovala zas som mala 3 vajíčka ale ani jeden vklad - vtedy sa akurát sťahovali a dali nám možnosť buď počkať kým sa dosťahujú alebo že pôjdeme k nim ale vklady a odbery budú v bratislave, no my sme si vybrali bratislavu a za mňa velmi zlé rozhodnutie, v tej bratislave sa mi nepáčilo a nakoniec z toho nebol ani jeden vklad, tak som im zúfalá volala do Martina vyrozprávala čo a ako a išli sme na tretí krát a to som mala tri vajíčka zase 3 embryá a jprvé mi vložili to ma tu teraz kope 🙂 a ešte máme dve zamrazené. Ale čo sa mňa týka ja som taký prípad, nepriechodné vajíčkovody, veľmi nízka ovariálna rezerva 😀 predpoklad bol, že budeme mať max jedno vajíčko a bude zázrak ak z toho bude embryo, čiže sa lekár smial, že im v dobrom kazíme štatistiku 🙂. Vieš čo, keď mi povedali, že sa im podarilo zamraziť aj zvyšné dve embryá to som vtedy cítila, že teraz sa to podarí, asi naivné ale vždy sme chceli tri deti, čiže už som bola nastavená, že tentoraz to dopadne dobre.
@angeli121212 tak to je super ze Vam to nakoniec takto vyšlo. Bohvie cim to fakt je ci to je náhoda ale zle zvolena stimulácia bohvie. Len mna zarazilo ze ked som v poriadku tak z 15tich folikulov len dve vajíčka..
@wierocka1 No vieš čo ťažko povedať, to aj s tou stimuláciou nie je jednoduché, kedže každé telo inak reaguje ozaj sa najskôr akoby skúša, viem že to znie hrozne ale ja to aj chápem, proste nedá sa velmi vedieť kto na čo zareaguje, inak mne to nakoniec vyšlo so soft cyklom.
@wierocka1 zlu veľmi zlú. Nezauimali sa o to ako mi pomôcť len tlačili do ďalších IVF.
@angeli121212 ved ja to chapem tiez len to tvrdenie ze vsetko ok super ziadny problem a potom pac a ze oni vlastne nevedia preco ze nabudúce skúsime inu stimuláciu. Ale tak co uz ide sa dalej..
@dominikahr a ty si tam jedno ivf mala?
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
@wierocka1 my sme boli sice nie v iscare ale v gin five a teda uz nikdy viac tak minulýrok sme boli v sanatorium helios martin a uz mame doma sedem mesacneho cera takze ja helios odporucam všetkými desiatimi☺️