ISCARE Martin a IUI

8. feb 2022

Ajoj baby, ste tu niektoré take čo sme podstúpili IUI v Martine ISCARE ? Aký ste mali pocit v tomto centre ? Chystáme sa tam 1x a chcela by som nejaké čerstvejšie informácie o klinike 🙂

kvetinka719
8. feb 2022

Pripnem sa sem aj ja 📌

sevcikovaa
8. feb 2022

Ja som bola v ziline ale na slovensku je to biznis zarabaju na tvojej tuzbe po dietati...napis spravu a vysvetlim preco a comu sa vyhnut

autor
8. feb 2022

@sevcikovaa ja som bola v Brne a to môžem povedať že to biznis 😂hneď tlačia človeka do ivf .. pritom nie som adept na ivf

dominika1505l
8. feb 2022

@sevcikovaa aj ja poprosim informacie

janulka2805
9. feb 2022

Ahoj 🙂 Ja som absolvovala IUI v Iscare v Martine. Bola som veľmi spokojná 🙂 Personál, doktori, sestričky, veľmi milí, a zároveň veľkí profíci 🙂🙂 Mňa mal celý čas na starosti pan doktor Sakal a nesmierna spokojnosť 🙂 IUI sa podarilo na prvýkrát, teraz mam doma 10 mesačné dvojičky 🥰🥰

autor
9. feb 2022

@janulka2805 a nenútili tá hneď do ivf ?

lucpro1
9. feb 2022

tiez mam skusenost a nenutili ma, najskor mi urobili vysetrenia, aby teda sme vedeli, ze kde je problem, bol samozrejme aj drahy na vysetreniach a nasledne sme riesili, ze co by bolo vhodne na zaklade tych vysledkov. Tam je komunikacia super 🙂

janulka2805
9. feb 2022

Nie nie, ja som hneď povedala ze by som chcela skúsiť IUI a povedali mi že mi spravia vyšetrenia a ak nebude žiadny problém ktorý by tomu zabránil tak nieje problém 🙂🙂

lucpro1
9. feb 2022

@janulka2805 tak oni nemaju preco nejako branit v tom co chces, ked v tom nie je nejaky problem alebo nieco. A je to skvele, ze aj tebe takto pomohli, ze mas doma rovno dvojnasobnu radost 🙂

janulka2805
9. feb 2022

@lucpro1 Áno áno, bála som sa ze IUI nebude možná Sle zistili mi polycysticke vaječníky, stimulovali liekmi a vyšlo to 🙂🙂🙂a veru, rovno dve 🥰🥰 Ty si tiež po IUI????

autor
9. feb 2022

@janulka2805 no za mna super a hlavne pani doktorka super. Všetko vysvetlia , pozrela si moje výsledky. U mna je problém PCO a vlastne anovulacne cykly . Čože skúsime iui . Toto neni dôvod na ivf ako má v Brne tlačili hneď len ivf a keď som povedala nie doktorka bola nepríjemná a išla si svoje . Samozrejme že keď do 2-3 rokov nebudem tehu zvolil ivf ale ešte načo takto skoro mám hne doriešiť preboha ivf .
Za mna Martin ISCARE TOP !! Mudr Prochádzkova.
Bez ohľadu na to či iui tu vyjde alebo nie . Keďže mám problém s hormónmi ako jediná doktorka ktorú to napadlo ze mi najorv treba navodiť cyklus a upraviť tie moje hormóny . Brno videli len hneď sup do ivf.

janulka2805
9. feb 2022

Aj u mňa bol problém PCO a tiež všetko skontrolovali a nasadili lieky a vždy na kontrole kontrolovali či lieky pomáhajú.... Za mňa tiež Iscare MT top!!!! Vďaka nim mám dva poklady 🥰🥰🥰 A rovnako, MUDr. Sakal pre mňa mega profesionál a zároveň veľmi milý a ľudský 🙂🙂🙂 Držím palce nech ti to vyjde na ten prvýkrát ✊✊✊✊🍀🍀🍀❤️

niikoletka
9. feb 2022

Len záleží aké máš pco aké máš napr amh a ci budeš reagovať na lieky. Nemusíš byť vôbec dobrým adeptom na iui

autor
9. feb 2022

@niikoletka amh mám 5 🙂

autor
9. feb 2022

@niikoletka zatiaľ na všetky lieky ja pekne reagujem . Takze uvidíme aké budú výsledky nové :€

clodika22
10. feb 2022

To je potom super, že si takto dopadla, takže už máš všetky komplet vyšetrenia? Liečbu ti už nasadili, či ako ste sa ďalej dohodli?
No držím palce! 🙂

autor
10. feb 2022

@clodika22 jasne mám hematologiu , reproimunologiu , štítnu , SPG vserko mame v poriadku , HO mám robené skoro každý cyklus a mám nízky estrogen . Pani doktorka ako jediná navrhla mi najprv navodiť cyklus . Budem brat estrogen , na ovu Letrozol a klasika potom ovitrelle pri iui a progesteron .urobili si aj v centre odbery a podľa výsledkov začnem liečbu a skúsime ešte IUI keďže doteraz to druhé iui som mala na cyste robené 😃🤦🏼‍♀️V gyncare )Čiže beriem do úvahy že plnohodnotne iui bolo len jedno .

autor
10. feb 2022

HP*

clodika22
10. feb 2022

To je super, že je to v poriadku tie čo máš vyšetrenia porobené. Tak teraz ozaj už len držať palce a dúfať aby to všetko vyšlo, tak ako si všetky prajeme 🙂
Kedy tam ideš opäť? 🙂

autor
10. feb 2022

@clodika22 tak po 4 rokoch by to už snáď mohlo aj prísť 😔
Viesco čakáme na výsledky a uvidíme podľa toho ☺️

lucpro1
11. feb 2022

@janulka2805 som som, vdaka IUI mame nasu Adelku. Tak som si hovorila zakazdym, ze preco my by sme mali mat nejaky problem alebo nieco, ze ved ono to pojde, ale teda neslo a odhodlat sa bolo to najtazsie, ale stalo to za to! Je super, ze aj u teba sa podarilo na prvykrat, to je pocit nadovsetko, ze?

janulka2805
11. feb 2022

@lucpro1 Áno áno súhlasím 🥰 a ze to vyjde na prvýkrát, ani sa mi nesnívalo 😇😇😇 My máme vďaka nim Elišku a Nelinku 🥰🥰

lucpro1
14. feb 2022

@janulka2805 je to krasne, ze to takto u vas dopadlo. Mne sa paci to, ze vlastne so vsetkym maju snahu pomoct, aspon teda v nasom pripade na vsetko, co som sa pytala mi odpovedali, vysvetlili, ze ozaj som citila zaujem 🙂

janulka2805
14. feb 2022

@lucpro1 Presne tak, podobne, od recepcnej až po doktora, zlatí ľudia tam, ochotní pomôcť 🙂🙂

ingelino
15. feb 2022

@sevcikovaa ja to chcem vedieť. Dakujem

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre