Ahojte baby.. sme s manželom objednaní na apríl do ISCARE v Bratislave k MUDr. Rybanskej.. chodíte tam niekto? Pomohli Vám? A čo doktorka, je v pohode? Mám z toho strach ale pre to aby som bola tehotna urobím všetko.. ja mám PCSO a manžel je dufam v poriadku. Som zvedavá na tie vyšetrenia. Ďakujem
Skusenost s MUDr. Rybanskou bola negativna. Aj co sa tyka spravania aj co sa tyka postupov. Bol to nas omyl, ze sme isli ku nej.
@monika_nm ahoj prosím ťa, aký je postup, ak by som k p. doktorke chcela prejsť? platí sa u nej niečo? kolko sa čaka na termín a následne v čakárni cca? vdaka 🙂
@barus26 ahoj prosím ťa, aký je postup, ak by som k p. doktorke chcela prejsť? platí sa u nej niečo? kolko sa čaka na termín a následne v čakárni cca? vdaka 🙂
@leonetka123582 ahoj, myslim, ze neplati.Ale neviem ci vezme este pacientky, ma vraj velmi vela a hlavne tu niekto pisal, ze caka babatko a ide na matersku.My sme k nej chodili ale to je uz dlhsie a boli sme velmi spokojni.😊
@leonetka123582 prestúpiť odkiaľ? Platia sa take základne veci co asi aj vieš. Termín mas rychlo a vždy keď som bola objednana mám zobrali na čas, niekedy aj skôr
pridavam cerstvu skusenost za mna, otrasna skusenost s pani doktorkou Rybanskou, arogantna, neprijemna, bezcitna a sudiaca ''zenska'', bola to jedna z najhorsich skusenosti pre mna so slovenskymi lekarmi vobec a velmi lutujem, ze som sa nechala presvedcit povodnymi dobrymi ohlasmi na nu a isla ku nej, bol to velky omyl
@mishelle_1 ja som bola spokojná, nikdy nebola na mna nepríjemná. V com ti tak ublížila ? Alebo čo sa ti na nej nepáčilo? Keď chceš nápis aj do ip .
@barus26
@mishelle_1 ja som bola velmi spokojna vzdy s dr.Rybanskou, volakedy Reismullerovou.A ona este robi? Baby pisali, ze ide na matersku.A mishelle preco mas zlu skusenost? Ma to veru prekvapuje.
@mishelle_1 presne tak.
@monika_nm neviem ci bola vtedy tehu alebo nie. Nebola nervozna, bola lahostajna. Mala som pocit, ze postupovala podla nejakych sablon, akoby citala z nejakej knihy, velka teoreticka. Proste mame tu umele oplodnenia, beziaci pas, ide sa. Taka nekorunovana kralovna teorie. Prax je niekedy trochu ina. Zle mi je aj teraz, ked si na tie stretnutia spomeniem.
Baby ahojte, Rybanska je uz na materskej ci nie?
@susniatko preco,ked sme este my k nej chodili,bola uplne super,snaziba,mila a velmi.pomohla,do nicoho nas nenutila a nastavils nas na obycajnu liecbu letrozolom a po dlhych skoro 11 rokoch po starsom synovi sa nam narodil dalsi syn a vobec nenutila do nicoho.Podla mna aj co mi viaceri povedali,ze bola super.Aj sa tesia,ze sa vrati
uz som to tu pisala, naco sa opakovat? to ze som sa dostala ku nej (lebo som si precitala taketo "sladke" ohlasy a myslela som si ze je to to najlepsie) - bol moj zivotny omyl. mozno vsetko by bolo teraz uplne inak, keby som toto tu vsetko necitala a nesla ku nej. Bola povysenecka, bezcitna, nedosledna, zvoleny divny sposob liecby (podla nazoru inych lekarov). Ale je to iba moja velmi neprijemna skusenost a moj nazor. Nikomu ho nevnucujem. Som rada, ze vam pomohla (ked je to skutocne pravda 🙂 ).
@susniatko to ma mrzi,veru na to prekvapilo,lebo ja som s nou ozaj bola spokojna.A pomohla velmi,vobec netlacila do nicoho a nastavila ma dobre a po jedenastich rokoch po.prvom synovi mame tohoto dalsieho. vdaka nej
My mame takuto.katastrofalnu skusenost z Gyn five Ba,to este len tam bol masaker a pristup a este keby ta ako mna tam nazvali klamarkou,lebo mam jazvu po slepom creve a,ze mam vybraty vajecnik a ine veci k tomu,tak to by si este kenn pozerala na pristup a povysenectvo.Tak dufam,ze uz inde mas len dobru skusenost,obcas clovek.musi.toho viac prejst.Drzim palce
Baby chodite niektora do Iscaru a mate Union poisťovňu?
Neda mi tu na to nereagovat. Chodili sme k dr.Rybanskej (vtedy este Reismullerovej) a mozem ju len odporucit. Netrieskala bezhlavo vysetrenia len aby na nas zarobila, vzdy bola mila, citliva, dosledna a zodpovedala vsetky nase otazky. Samozrejme kazdy moze mat aj zly den, ale vzdy mam predsa moznost vyberu a ked mi dany dr.nesadne, tak sa predsa objednam k inemu 🤷🏼♀️
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
@barus26 ahojky, my sme k nej chodili, vtedy sa volala Reismullerova.My sne boli velmi spokojni s muzom, pohodova a odbornicka.Vysvetlilaa snazila s velmi, my sme sa snazili roky po prvom.synovi, tak sa snazila nieco vymysliet a ani netlacila do ziadneho IVF, moj muz mal vyborne vysledky a ja som.mala problem s ovulaciou.Ale inak pohoda.A nakonoec ma nastavila na liecbu letrozolom , nieco.ako clostil, 5 dni som brala a potom pichli inekciu a podarilo sa po rokoch a to som rodila ako 39 rocna a mame krasne a zdraveho chlapca.Ja ju odporucam