Ahojte chcem sa spýtať ktorá ste boli v ba v iscare na insiminacii? Podarilo sa vám to na prvý krat? Ktora str tam podstúpili iui? Ja som zdravá, ovulujem, bez problemov... Ďakujem
IUI ma úspešnosť iba 5 až 10 percent - a to sa bavíme iba o zdravom pare, čiže žena ovuluje + tip top SPG, čiže nemusí sa vydarit žiaden pokus.
@ikuska187 ja viem ze je mala úspešnosť, vravela mi dr ka aj tak si myslim ze sa nam to podarí 🙂 treba vyskúšať ked sa da a netreba hned ist na ivf, my si to ideme vyskúšať lebo ivf som uz bola len kvoli gonal injekciam a zdravotnym dôvodom som musela ukončiť stimuláciu a dr ka nám povedala ze tak nech vyskúšame iui ked mam take problémy aké mam...
@petejka ďakujem 🙂 no ja som mala total bolesti ako ked mam dostat ms 5.dni po iui uz som si myslela ze sa to podarilo lebo mala som aj iné príznaky, spravila som si test po 8.dnoch a bol pozitivny ked som isla po 14 dnoch na krv tak mi volali ze neni som tehotná že krvne testy su negatívne tak som bola velmi sklamaná ale ideme dalej a nevzdávame to 🙂
Ahojte ja sa môžem podeliť s mojím prípadom na iui som mala 17.12 a testovať som mala 31.12 bolo to veľmi dlhé čakanie ale nakoniec som sa dockala a test vyšiel pozitívne 7.1 idem na krv a 17.1 idem do martina do iscare ná sono takže uvidime ako to bude .... Partner mal výborné spermie a ja mám PCOS
Ahojte ja sa podelim o moju skusenost. V Iscare Ba nam vyslo v roku 2016 prve IUI a mame maleho skoro 3 rocneho certika. A to sme sa v inom censtre snazili takmer 5 rokov(+ 2x Iui, 1x IVF)
Teraz mame za sebou 2 neuspesne IUI tiez v inom centre kedze nie sme z BA. Ale uz sme opat objednani do Iscare BA, dufam ze nam opat prinesu stastie.🤞
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
Ja som bola 2x nepodarilo sa...ono záleží aj na spermoskach...nám sa vždy zhoršili...nasadili sme vitamíny po cca 3 mesiacoch sa nám podarilo prirodzene