Iscare Bratislava

barbie5518
12. okt 2022

Ahojte,dneska sme boli v iscare a zachvíľku už začínam použiť inkjekcie čo pani doktorka vypísala to je rekovelle, cetrotide a clexane a chcem sa spýtať máte niekto skúsenosti ? Lebo v lekárni mi ponúkali nijaké kvapky keď náhodou budem sa zle cítiť to je možné ? Lebo to sú iba hormóny dúfam že mi nič nebude ďakujem za každú odpoved , čakám vaše skúsenosti a názory 😊

ninka99865
12. okt 2022

@barbie5518 skús skupinu IVF

stannkal
12. okt 2022

@barbie5518 skúsenosti nemám ale každý liek ma nejaké potenciálne nežiaduce účinky. Najlepšie spravíš keď si sama prečítaš pribalovy leták, tam ti skúsenosti iných aj tak nič nepovedia.

aliii3
12. okt 2022

@barbie5518 tak každá to znášame inak tieto veci, predsa len každý organizmus je iný a s tým treba aj rátať. Keby ti niečo bolo, tak ich budeš kontaktovať a uvidíš, čo ti povedia, podľa mňa vopred si niečo kupovať, s tým že rátaš, že to nebudeš dobre znášať je podľa mňa zbytočné. Prečítaj si príbalové letáky aby si mala predstavu o nežiadúcich účinkoch, ale hlavne sa nestresuj vopred 🙂

hapipa
14. okt 2022

Tak nežiadúce účinky môžu mať, ale nemysli nejako na to, lebo často psychika dokáže problémy narobiť.

barbie5518
autor
14. okt 2022

@hapipa ano máš pravdu ☺️

susana0305
1. nov 2022

Ahoj @barbie5518 chcem sa ta opýtať akú máš liečbu. Chodíme tiez do Iscare BA. Ja som akurát 7 deň stimulácie. Picham rekovelle 72mg a od dnes cetrotid.
Včera som bola na kontrole, povedali mi ze mam na ľavej aj pravej strane už 3 vajíčka alebo folikuly? V piatok idem opäť na kontrolu. V pondelok bude asi odber. Chcem sa opýtať ako to máš ty. Ďakujem za tvoju odpoveď

barbie5518
autor
1. nov 2022

@susana0305 ahoj tak isto mám aj ja dneska som pichla 7.rekovelle a 2. Certrotide pondelok som mala všetko v poriadku mala som 12 folikulov normálna je 8-12 tak povedala doktorka zajtra idem na kontrolu budem mat 9.deň po menštruácie asi sobotu budú ma uspať 😊 držím ti palce dúfam že všetko bude v poriadku 🤞🏼 smutne že tak musí človek trpieť ale verím že bude všetko Ok

susana0305
2. nov 2022

@barbie5518 Ahoj, veru ani nehovor, mna tak bolieva strasne hlava a celá som ako opitá. Dúfam, že to bude v poriadku. Dúfam, že ti kontrola dopadla dobre. a budem ti držať na sobotu silno palce.

susana0305
6. nov 2022

@barbie5518 Ahoj, chcem sa ta opýtať ako si dopadla v sobotu. A ako sa cítiš. Pozdravujem ta

barbie5518
autor
6. nov 2022

@susana0305 ahoj ďakujem❤️ včera ráno ma uspali a vybrali 8 vajíčko zobudila som bola som v poriadku ale keď som prišla domou začala som cítiť trosku bolesti v žalúdku a bolo mi veľmi zle na vracanie ale ne vracala som iba som bola taká čudná v nose stále som cítila ten smrad od narkózy 😰 ale už som dobre cely deň som spala ráno ma volala sestrička že všetky 8 je oplodnené takze štvrtok ideme na vklad dúfam že vyjde nám ty ideš zajtra ? Držím ti🤞🏼

susana0305
7. nov 2022

@barbie5518 tak to silno gratujem. Ja som dnes bol na odbere, zobrali 12 vajicok. tak sme zvedaví ako to dopadne.Ja idem až v decembri na vklad lebo mam nabeh na hyperstimulaciu. Snáď to bude ok. Ja ti silno držím palce aby vám to vyšlo

kahh
9. nov 2022

@barbie5518 @susana0305 joj baby tak vam drzim palce. Viem aky je ten proces cely, tiez som si tym presla a nastastie u nas na druhykrat uspesne, tak budem mysliet na vas aby to vyslo aj vam 🙂

susana0305
9. nov 2022

@kahh ďakujeme krásne, je to veru stres. Nám sa nakoniec oplodnilo 9 vajicok. Som zvedavá do soboty co bude. Snáď nejaké vydrží. A samozrejme gratulujem k dieťatku.

barbie5518
autor
9. nov 2022

@kahh ďakujeme pekne🥰 a gratulujem ti zo ❤️
@susana0305 aj tebe 9 vajíčok,super-dúfam že vyjde všetko tak ako ma byt🙏🏽

kahh
10. nov 2022

@susana0305 je, je to na psychiku narocne, ale ten pocit, ked to vyjde stoji za to. To som si ani nevedela predstavit aku budem mat radost.
@barbie5518 dakujem aj tebe za gratulaciu, budem na vas obe mysliet, drzte sa! 🙂 A ku ktoremu dr chodite? 🙂

susana0305
11. nov 2022

@kahh @barbie5518 my chodíme k belušakovej je veľmi dobra. a vy? inak barbie už si bola na transfery?

barbie5518
autor
11. nov 2022

@susana0305 ano včera, z 8 vajíčok 5 na druhý deň už začali fungovať 😁 ostatné 3 už prestali dneska ma volali takze 4 zamrazili a ten 1 vložili vcera uvidíme, na 10.deň môže test ukázať niečo?

kahh
13. nov 2022

@susana0305 my sme boli u doktora Sakala, ale kamoska ma s dr. Lapides v BA dobre skusenosti, ale myslim, ze je to asi jedno, pretoze mali by tam byt odbornici a s dobrym pristupom vsetci, lebo myslim, ze toto je taka zalezitost, co si ludskost vyzaduje 🙂

susana0305
13. nov 2022

@barbie5518 tak ja mam nakoniec z 12-tich tri. Tie sú u zamrazene v štádiu expandovanej blastocity. Dufam že to dopadne dobre.

susana0305
13. nov 2022

@kahh ja si tiež myslím to isté. Ja osobne mam pocit ze sa naozaj snažia v rámci možností robiť maximum.

susana0305
13. nov 2022

@barbie5518 co som čítala fóra, tak áno na 10 deň už môžeš niečo vidieť. Niektoré písali, že aj na 8 už mali slabú čiarku. Tak myslím ze je to možné. budem ti silno držať palce.

susana0305
17. nov 2022

@barbie5518 Ahoj chcem sa opýtať ako si dopadla. Dúfam, že všetko ok.

barbie5518
autor
17. nov 2022

@susana0305 Ahoj dneska mam 7.den a na 5.den uz som Mala tak🥰🥰🥰🥰🥰 dúfam že všetko bude v poriadku a ty ? Ako sa máš

susana0305
17. nov 2022

@barbie5518 bože tak si ma moc potešila ja sa teším s tebou. gratulujem ti, dúfam ze bude všetko ok. Ja idem v pondelok na kontrolu a potom na transfer, tak snáď to bude dobre...

barbie5518
autor
17. nov 2022

@susana0305 to dufam aj ja ďakujem ti veľmi pekne budem na teba myslieť a držím 🤞🏼🤞🏼🤞🏼🍀🍀🍀

susana0305
27. nov 2022

@barbie5518 veľmi ďakujeme, v sobotu ideme na vklad. Môžem sa spýtať dávala si nejako pozor po vklade? inak krásny adventny čas prajeme

barbie5518
autor
27. nov 2022

@susana0305 ďakujem aj vam🤩 budem na teba myslieť všetko bude Ok😊 netreba sa znervózňovať to je dôležité na to si dávam pozor beriem kyselinu listovú a nic take, netreba na to kodovat az tak lebo ani to Neni dobre žiť tak jak doteraz a nenosiť ťažké veci🙈 a dôležité je veľa bielkovín aby si mala zdravé vaginálne pH.ja som si na to nedávala pozor a teraz keď chodím pisat trosku ma to boli ale bojím sa používať vag.tabletky keď mi bude naďalej tak idem Skorej k doktorovi ale to patrí k tomu čítala som🥲 drží ti silno všetky palčeky 🙏🏽🤞🏼 potom píš

susana0305
4. dec 2022

@barbie5518 Ahoj tak aj my to už máme za sebou. Dúfame, že nám to dobre dopadne.

susana0305
4. dec 2022

@barbie5518 my sme mali to embryo menšie, dali mu číslo 2 a povedali ze 40% úspešnosť. som z toho smutná a bojím sa ze sa to nepodarí.

barbie5518
autor
4. dec 2022

@susana0305 ahoooj 40% je veľa neboj všetko bude dobre ja verím že ty vyjde 🙏🏽🍀 drž sa ❣️

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre