Ahojte,dneska sme boli v iscare a zachvíľku už začínam použiť inkjekcie čo pani doktorka vypísala to je rekovelle, cetrotide a clexane a chcem sa spýtať máte niekto skúsenosti ? Lebo v lekárni mi ponúkali nijaké kvapky keď náhodou budem sa zle cítiť to je možné ? Lebo to sú iba hormóny dúfam že mi nič nebude ďakujem za každú odpoved , čakám vaše skúsenosti a názory 😊
@barbie5518 skúsenosti nemám ale každý liek ma nejaké potenciálne nežiaduce účinky. Najlepšie spravíš keď si sama prečítaš pribalovy leták, tam ti skúsenosti iných aj tak nič nepovedia.
@barbie5518 tak každá to znášame inak tieto veci, predsa len každý organizmus je iný a s tým treba aj rátať. Keby ti niečo bolo, tak ich budeš kontaktovať a uvidíš, čo ti povedia, podľa mňa vopred si niečo kupovať, s tým že rátaš, že to nebudeš dobre znášať je podľa mňa zbytočné. Prečítaj si príbalové letáky aby si mala predstavu o nežiadúcich účinkoch, ale hlavne sa nestresuj vopred 🙂
Tak nežiadúce účinky môžu mať, ale nemysli nejako na to, lebo často psychika dokáže problémy narobiť.
@hapipa ano máš pravdu ☺️
Ahoj @barbie5518 chcem sa ta opýtať akú máš liečbu. Chodíme tiez do Iscare BA. Ja som akurát 7 deň stimulácie. Picham rekovelle 72mg a od dnes cetrotid.
Včera som bola na kontrole, povedali mi ze mam na ľavej aj pravej strane už 3 vajíčka alebo folikuly? V piatok idem opäť na kontrolu. V pondelok bude asi odber. Chcem sa opýtať ako to máš ty. Ďakujem za tvoju odpoveď
@susana0305 ahoj tak isto mám aj ja dneska som pichla 7.rekovelle a 2. Certrotide pondelok som mala všetko v poriadku mala som 12 folikulov normálna je 8-12 tak povedala doktorka zajtra idem na kontrolu budem mat 9.deň po menštruácie asi sobotu budú ma uspať 😊 držím ti palce dúfam že všetko bude v poriadku 🤞🏼 smutne že tak musí človek trpieť ale verím že bude všetko Ok
@barbie5518 Ahoj, veru ani nehovor, mna tak bolieva strasne hlava a celá som ako opitá. Dúfam, že to bude v poriadku. Dúfam, že ti kontrola dopadla dobre. a budem ti držať na sobotu silno palce.
@barbie5518 Ahoj, chcem sa ta opýtať ako si dopadla v sobotu. A ako sa cítiš. Pozdravujem ta
@susana0305 ahoj ďakujem❤️ včera ráno ma uspali a vybrali 8 vajíčko zobudila som bola som v poriadku ale keď som prišla domou začala som cítiť trosku bolesti v žalúdku a bolo mi veľmi zle na vracanie ale ne vracala som iba som bola taká čudná v nose stále som cítila ten smrad od narkózy 😰 ale už som dobre cely deň som spala ráno ma volala sestrička že všetky 8 je oplodnené takze štvrtok ideme na vklad dúfam že vyjde nám ty ideš zajtra ? Držím ti🤞🏼
@barbie5518 tak to silno gratujem. Ja som dnes bol na odbere, zobrali 12 vajicok. tak sme zvedaví ako to dopadne.Ja idem až v decembri na vklad lebo mam nabeh na hyperstimulaciu. Snáď to bude ok. Ja ti silno držím palce aby vám to vyšlo
@barbie5518 @susana0305 joj baby tak vam drzim palce. Viem aky je ten proces cely, tiez som si tym presla a nastastie u nas na druhykrat uspesne, tak budem mysliet na vas aby to vyslo aj vam 🙂
@kahh ďakujeme krásne, je to veru stres. Nám sa nakoniec oplodnilo 9 vajicok. Som zvedavá do soboty co bude. Snáď nejaké vydrží. A samozrejme gratulujem k dieťatku.
@kahh ďakujeme pekne🥰 a gratulujem ti zo ❤️
@susana0305 aj tebe 9 vajíčok,super-dúfam že vyjde všetko tak ako ma byt🙏🏽
@susana0305 je, je to na psychiku narocne, ale ten pocit, ked to vyjde stoji za to. To som si ani nevedela predstavit aku budem mat radost.
@barbie5518 dakujem aj tebe za gratulaciu, budem na vas obe mysliet, drzte sa! 🙂 A ku ktoremu dr chodite? 🙂
@kahh @barbie5518 my chodíme k belušakovej je veľmi dobra. a vy? inak barbie už si bola na transfery?
@susana0305 ano včera, z 8 vajíčok 5 na druhý deň už začali fungovať 😁 ostatné 3 už prestali dneska ma volali takze 4 zamrazili a ten 1 vložili vcera uvidíme, na 10.deň môže test ukázať niečo?
@susana0305 my sme boli u doktora Sakala, ale kamoska ma s dr. Lapides v BA dobre skusenosti, ale myslim, ze je to asi jedno, pretoze mali by tam byt odbornici a s dobrym pristupom vsetci, lebo myslim, ze toto je taka zalezitost, co si ludskost vyzaduje 🙂
@barbie5518 tak ja mam nakoniec z 12-tich tri. Tie sú u zamrazene v štádiu expandovanej blastocity. Dufam že to dopadne dobre.
@kahh ja si tiež myslím to isté. Ja osobne mam pocit ze sa naozaj snažia v rámci možností robiť maximum.
@barbie5518 co som čítala fóra, tak áno na 10 deň už môžeš niečo vidieť. Niektoré písali, že aj na 8 už mali slabú čiarku. Tak myslím ze je to možné. budem ti silno držať palce.
@barbie5518 Ahoj chcem sa opýtať ako si dopadla. Dúfam, že všetko ok.
@susana0305 Ahoj dneska mam 7.den a na 5.den uz som Mala tak🥰🥰🥰🥰🥰 dúfam že všetko bude v poriadku a ty ? Ako sa máš
@barbie5518 bože tak si ma moc potešila ja sa teším s tebou. gratulujem ti, dúfam ze bude všetko ok. Ja idem v pondelok na kontrolu a potom na transfer, tak snáď to bude dobre...
@susana0305 to dufam aj ja ďakujem ti veľmi pekne budem na teba myslieť a držím 🤞🏼🤞🏼🤞🏼🍀🍀🍀
@barbie5518 veľmi ďakujeme, v sobotu ideme na vklad. Môžem sa spýtať dávala si nejako pozor po vklade? inak krásny adventny čas prajeme
@susana0305 ďakujem aj vam🤩 budem na teba myslieť všetko bude Ok😊 netreba sa znervózňovať to je dôležité na to si dávam pozor beriem kyselinu listovú a nic take, netreba na to kodovat az tak lebo ani to Neni dobre žiť tak jak doteraz a nenosiť ťažké veci🙈 a dôležité je veľa bielkovín aby si mala zdravé vaginálne pH.ja som si na to nedávala pozor a teraz keď chodím pisat trosku ma to boli ale bojím sa používať vag.tabletky keď mi bude naďalej tak idem Skorej k doktorovi ale to patrí k tomu čítala som🥲 drží ti silno všetky palčeky 🙏🏽🤞🏼 potom píš
@barbie5518 Ahoj tak aj my to už máme za sebou. Dúfame, že nám to dobre dopadne.
@barbie5518 my sme mali to embryo menšie, dali mu číslo 2 a povedali ze 40% úspešnosť. som z toho smutná a bojím sa ze sa to nepodarí.
@susana0305 ahoooj 40% je veľa neboj všetko bude dobre ja verím že ty vyjde 🙏🏽🍀 drž sa ❣️
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
@barbie5518 skús skupinu IVF