Ahojte dievcata, mam za sebou prvu IUI a som strasne nedockava aky bude výsledok. Mali ste nejake príznaky ked vam IUI vysla, alebo ste to zistili az testom alebo krvym testom?
ja idem tiež 13.10 na krv, 29.9. bolo IUI. Pocity okrem bolestivých prsníkov žiadne....ale tie ma bolia bežne pred MS...
Ja som bola tiež dnes, tak dúfam baby, že nám to vynde a budeme sa tešiť: -)
Ahojte dnes som absolvovala 1x IUI. Dufam ze to vyjde. Predpisali vam aj nejake lieky?
Áno,predpisali duphaston.
Do martina helios. 2,5Roka sa snazime.
Ahojte babulky pridavam sa,ak mozem,ja som vcera bola na IUI prvu a verim,ze aj poslednu
@carmmen mne to nepovedali,ale citala som to,ze 10-15 percent,no mne to IUI robili hned na druhy den po prefuku a ze tam je ta sanca ovela vacsia a manzel mal velmi dobry spermiogram,akurat su stitnu zlazu liecim iba chvilku,no tak neviem,nic sa neda robit,musime len bojovat a nevzdavat sa,aj keby sa to hned nepodari a este povedali,ze tam dali tie najlepsie manzelove spermie tak snad sa to podariii
ahojte baby, aj ja sa pripajam , v utorok som absolvovala druhe IUI, tiež dúfam,ze doktor mal stastnu ruku...
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
keď si bola stimulovaná, tak nečakaj žiadne príznaky, resp. čakaj všetky a pritom nemusia o ničom vypovedať 🙂 takže ideálne keď zostaneš v kľude a počkáš na výsledky krvného testu 😉