Ahojte. chcela by som sa opytat na vase skusenosti, po OHSS ktory som mala sme sa rozhodli ist na IUI bez stimulovania ovulacie, pretoze sa mi vytvoril jeden pekny folikul. Ma niekto skusenost? bez stimulacie znamena, ze ziaaadne lieky mi nedaju ani v ten den, alebo den po? Dakujem za vase skusenosti...
@ada83 hm.. mne nevraveli nic. Iba ze mame prist a ziadne lieky... tak ci nezabudli alebo co
@katuskamala ja som prisla na kontrolu a dala a potom naplanovala iui
@katuskamala ahoj. Ja som mala IUI bez stimulacie. Vtedy sa nedava clostil na stimulaciu tvorby vajok. Ja som to nechcela, lebo ovulujem stale. Ale vzdy sa dava pregnyl (na nacasovanie puknutia folikul a IUI - picha sa cca 36h pred planovanym IUI) a po IUI zas duphaston/utrogestan na udrzanie embrya a lepsiu sliznicu maternice.
@beava ahoj. Dakujem,uz mame po ;) prisla som tam a uz som mala praave prasknuty folikul tak vraveli ze najlepsi cas... teraz si davam utrogestan rano vecer po dve. Tak uvidime ;)
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
@katuskamala ahoj ja som j1 iui mala so stimulkou len closty a potom 36 hod pregnyl a poto 2 uplne bez len 36 hod pred iui pregnyl