Ahojte aom tu nová chcem sa spýtať včera som podstúpila zakrok inceminacia a hneď v ten deň som zacala jemne špiniť je to zlé? Alebo to ma tak byť lebo o tom mi nikto nič nepovedal tak sa teraz obávam že asi s toho nič nebude 😐😐
@graciela01 Ďakujem ja tam skúsim ešte zavolať a spýtať sa 🙂
Inseminacia neznamena 100% že to vyjde.Je to len v podstate laicky povedané," taký vylepšený sex".Spinenie môže a nemusí znamenať nič.Pokym to nie je nejaká silná jasná krv,tak nevesaj hlavu a počkaj.Pripadne zavolaj do centra kde ti to robili a spýtaj sa.Oni ti odbornú odpoveď dajú.
ja som špinila po IUI, doktorka ma upozornila, že môžem aj jemne krvácať, keďže je to zásah do tela..
@vierkainka Volala som povedali mi že to nič nie je že možno len poškriabali krčok maternice tak preto sa mi som trocha špinila tak dúfam že to vide 😇😇😇 ...vy ste už boli na inceminaciu ?😇
@anetkasivakova 2 krát som bola na inseminacii.Mne to nezabralo.
@vierkainka A koľko si za to platila😐
@anetkasivakova samotný zákrok 120€ a ked prirátame vitamíny, injekcie, benzín tak 300€ .A boli sme 2 krát takže dokopy do 600€
@vierkainka Ja som platila za zakrok 150 za lieky 40 za injekciu 22 plus taxíky autobusi este sme sa boli najesť tak tiež 300 no
@drnda007 Ďakujem aj ja držím palce nech sa vám podari😇😇😇
@anetkasivakova môžem sa opýtať do akého centra chodíš?
@katarina11122013 GinCare v KE
@anetkasivakova ahoj ja som bola a vyslo na prvy pokus,tiez som trosku spinila a vyslo v 40ke co mi davali 2%,chceli aby som isla na IVF ze mi to nevide no ja som riskla na 13den mi to robili a mam doma uz skoro 3rocneho chlapceka drzim palce.
@anetkasivakova platila som v Helios Martin 100eur za IUI
@megan777 to sú rozdielne ceny.ja v Bratislave 200 eur za iui
@katarina11122013 ale ja skoro 3roky dozadu
@megan777 jaj tak potom doba ide dopredu.
@katarina11122013 presne tak este som stihla lacnejsie
@megan777 Jeej to gratulujem neviem ci sa to podari aj mne lebo bolia ma strasne prsia a mam aj bolejti v podbrušku takže asi nič s toho asi to bude menzes
@anetkasivakova nie ja som mala tiez take velke bolesti v podbrušku treba si dat urtrogestan prepac uz neviem ako sa to presne pise na udrzanie ja som brala ale papala nevkladala,ano podarilo a to po 40ke a to mi davali 2%ze mam ist na uplne umele a ja ze len tak vyskusam a na prvy sup,inak ja som bola ok a partner horsi spermiogram ale zacala som mu davat folandrol a koenzým Q10a odost sa zlepsilo
@megan777 Ja beriem utrogestan vaginalne tablety dobre si to napisala aj este k tomu lenzetto sprej ktomu este kyselinu listovu a partner bol v poriadku prermie mali 100% rýchlosť a pohyblivosť tak ja neviem no dúfam že sa to podari aj nám tento týždeň v piatok budem robiť baby test tak uvidíme 🙂
@anetkasivakova vies co ja verim ze Ti to vyslo nam sa nedarilo 5rokov a to sme sa ozaj snazili a zrazu IUI na prvy sup a aha tu mam este ten test co som si robila na 12den po IUI
@megan777 Podarilo sa😇❤️
@anetkasivakova gratulujem😍 nech sa všetko vydarí! 🥰
@anetkasivakova je ja som to citila
@megan777
@anetkasivakova super Tesim sa veľmi kedy ste boli kolkeho
@anetkasivakova paradicka juj❤️❤️❤️
@megan777 Ďakujem 😇😇😇
@anetkasivakova potom daj veď co to bude aj si brala clostylbegit a pregnyl na ovulaciu ,ja ano a na 13den IUI presne na plodny den a chlapcek a Ty ako drzim palceky nech ste s babatenkom zdtaviiiiii🙏🙏🙏Boli sme v Martine Helios na IUI
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
@anetkasivakova je to veľmi individuálne, to je jediná pravda. Ale mysli pozitívne. 😊 Prajem šťastie 💚