Ahojte, prosím o rady ..."liecila" som sa na tetaniu, mala som AD ,nezabrali mi na 100%percent (aspoň teda to viem teraz porovnať po vysadení) akoby som si predstavovala. Keďže s manželom sme sa neúspešne snažili o bábo a rozhodli sme sa to riešiť v heliose som samozrejme pod dohľadom psychiatria vysadila AD. Po 3 mesiacoch nie som schopná normalne fungovať, ale nechcem sa vrátiť k liekom ,keďže manžel dostal vitaminy ma zlý spermiogram a v decembri ide na kontrolný,ale fakt nie som schopná fungovať. Moja otázka znie,či je tu niekto kto absolvoval inseminacia a bral AD ? Dá sa to vlastne ? ;( dakujem
@petkasaurus berete teda AD?
@katka.sp ano, beriem.. Ale to, že iui nevysli, nepripisujem zatial AD
@petkasaurus to nie to nie skôr len to ma zaujíma ci mate AD a ci nebol problém ak bude dáka liečba....prosím zabrali Vám ad načo ste ich užívala alebo užívate?
@katka.sp brala som zatial progesteton, ovitrelle, take klasiky pri iui.. Vobec to nevadilo.. Ak nas bude cakat ivf, to este neviem, ci by tam boli nejake interakcie, ale pochybujem, zatial na to lekari nic nevraveli.. Ja este cakam na nejake ine vysetrenia a potom sa ukaze, ci pojdeme do ivf..
@katka.sp a ano, ja ich beriem 5 rokov a citim sa s nimi ovela lepsie
@luccija takto ja som brala AD 2 -2,5 roka. Nezabrali mi na 100 % napr.tocenie hlavy ostalo ale fungovala som
Dá sa povedať normálne, hlavne som sa nevzdávala a chcelo sa mi žiť...s mudr. Sme sa dohodli,že pre plánované tehotenstvo to skúsime vysadiť a po 3-4 mesiacoch bez zisťujem,že to nejde preto ma zaujímalo ci tu niekto kto postúpil inseminaxiu a mal AD ...takže určite volám mudr a nasadzujem. On mi aj dal krabičku keby niečo ..takže isto ,len som zabudla asi po pol tablete najskôr začať, však?
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
@katka.sp ano, 2x ale neúspešne zatial :(