Ahojte, baby prosím vás, pri akej veľkosti dominantného folikulu ste si pichali injekciu? Na 12 DC som mala folikul 14mm, tak mi kázali prísť na 14DC, ale môj folikul je stále 14mm. No predpísali mi injekciu, a majú mi volať, kedy si ju mám pichnúť, aby sa mohla naplánovať inseminacia. Mali ste niektorá nieco podobne, že by vám folikul nerástol? Je mi to divné že za tie dva dni nenarástol ani o milimeter. Prípadne, stáva sa to, že folikul začne znova dorastat neskôr ? Predsa len, inseminacia nestojí málo peňazí, a nerada by som to riešila v cykle, kedy by to bolo nepravdepodobné . Ďakujem za vaše názory.
@elen1233 mne sa stalo presne to iste aktualny cyklus ... kontroly boli ale kvoli naplanovaniu vkladu embrya ... 12. a 14. den folikul 14 mm...tak mi dali este jednu kontrolu na 16. den cyklu a som sa cudovala ze dorastol na 18mm ..takze to dobehol ... v ten den som si aj pichla Ovitrelle na zabezpecenie toho aby folikul isto praskol
@adabise683 tak držím palce aby to vyšlo 🍀 nakoniec mi volali, že mám ešte prísť na 18DC tak som zvedavá a dúfam že sa niečo pohne 🙂 a ak sa môžem spýtať, koľko približne stojí vklad embrya na ten jeden cyklus ? Mňa by mala inseminacia stáť okolo 300€ aj s liekmi, tak som si to chcela porovnať ako to je pri IVF. Ďakujem krásne ❤️
@elen1233 dakujem 😀 ... samozrejme aj ja tebe drzim palce 🍀 treba verit ze uz to IUI vyjde ... ja chodim do Budapesti ale ...tam vklad stoji cca 650 Eur plus lieky cca 50 Eur. Ake su ceny u nas bohuzial neviem...ale tu na fore ti iste budu vediet dievcata povedat
@elen1233 a to kde ti budú robiť iui ? Ja som platila 150€ za iui ...
@henrietka12 v Žiline gyn fiv, povedali mi 250€ inseminacia, plus injekcia je okolo 25€ a lieky boli cca 13€, ty si bola kde prosím ťa ? 😊 Ale viem že v Žiline to tiež minulý rok stalo 150€, neviem prečo zrazu taký nárast ...
@elen1233 v Košiciach v Heliose , áno liek na stimuláciu okolo 13€, potom injekcia 20€ a ešte progesterón ale ja som ho mala doma z predchádzajúcich stimulácii tak som nemusela kupovať ...
@elen1233 ja som si pichla keď mal folikul 18 do 36 hodín urobili inseminaciu aby si spermie na vajíčko počkali. Platili sme 2x180 a 4x250 v jednom centre,lebo zdvihli ceny. Keď to tak počítam,tak dokopy aj s liekmi má to vyšlo skoro tolko ako jedno IVF ktoré sme nakoniec aj tak museli podstúpiť.
@adabise683 a ako si nakoniec dopadla ? ☺️ Išla si na inseminaciu alebo ste mali len plánovaný pohlavný styk ? ☺️
@elen1233 ja som mala inseminaciu darcovskymi spermiami bo to sama riesim minuky rok 2krat ale nevyslo to ... tak som sla na IVF a 3 vklad je zatim uspesny ..za 2 tyzdne cca ma caka ultrazvuk
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
@elen1233 ahoj ... prvý mesiac keď som stimulovala bohužiaľ mi nič nenarastlo bola som 3 krát na kontrole ... Druhý mesiac narástlo skúsili sme plánovaný styk ale nevyšlo to tak tretí mesiac sme skúsili iui a vyšlo na prvý krát... Bola som na kontrole v piatok tiež som mala 14mm folikul v pondelok večer som si pichla injekciu a v utorok poobede sme mali iui ale ešte ráno ako muž išiel odovzdať vzorku mi urobili sono či dorástol folikul alebo praskol lebo ja som bez toho nechcela ísť na iui práve preto že som nechcela zbytočne vyhadzovať peniaze ... Folikul mal 21mm sliznica 10mm...