Inofolic a IUI

12. nov 2021

Ahojte,
Prosím o radu 🙏
Tento mesiac žiaľ IUi nevyšlo, teda ani k nej nedošlo - pretože moje telo na stimuláciu nezareagovalo a folikuly rastú veľmi veľmi pomaly.
Na další cyklus mám brať clostyl 3x denne. Dr odporučila inofolic. Tu však nastáva problém - v minulosti mi riadne riadne riadne narušil, rozhádzal cyklus. Aký máte názor? Mám si ho nasadiť keď bude užívaný v kombinacii s clostylom?
Ďakujem za všetky názory 🙏

babu28
12. nov 2021

Mne inofolic tiez nerobil dobre a preto by som ho uz nebrala. Skus sa spytat Dr., ci ho nemozes nahradit niecim inym.

autor
13. nov 2021

@babu28 no ona mi ho len odporučila, že nech vyskúšam.
Brala som clostilbegyt 2x denne - folikuly rástli ale v 11DC sa rast zastavil - nikdy sa mi to ešte nestalo 🤷‍♀️
Na další cyklus mi dala najvyššiu dávku - 3x denne a na záver povedala, že ak mi nevadí, že je drahší aby som si kúpila na podporu, že je to na mne pretože je to len výživový doplnok 🤷‍♀️
Neviem teraz - som bezradná, keďže v minulosti mi robil riadnu šarapatu. Zas je pravda, že v čase keď som ho začínala brať som mala svoj cyklus bez Inofolicu katastrofálny 27-46 dňový. Teraz mám aj bez hormónov a iných preparátov cyklus 29-31dňový - pravidelný. Ale ovulácia až po 20 DC vždy.
Váham preto, či ho opäť skúšať, keď je cyklus teraz v celku normálny - potrebujem teraz len podporiť inofolicom rast folikulov a nie regulovať dĺžku cyklu. Neviem no 🤷‍♀️

babu28
13. nov 2021

Ja by som to takto v lekarni vysvetlila a mali by Ti odporucit nejaky iny vyzivovy doplnok s rovnakym efektom.

kvietocek89
13. nov 2021

Ahoj. Ja beriem Lejdyvita, je to od tej istej firmy ako Inofolic a ma aj zlozenie skoro rovnake. Skus sa opytat svojej Dr ci to mozes brat, ale mne to aj byvala Dr velmi chvalila. Beriem to uz vyse roka, pretoze aj my sa snažíme o dieta a stale nic. K tomu uz mesiac beriem aj Pinkfertil a priatel Bluefertil. Od stredy beriem uz aj Clostilbegyt. Vo stvrtok sme boli v Brne na prvej konzultacii a kedze ja aj moj priatel sme velmi zla kombinacia (ja mam nizku ovarialnu rezervu, teda nemam vela casu aj ked mam 32 r. a priatel ma oligoasthenoteratozoospermoza, teda skoro posledne stadium a on by podla Dr z Brna potreboval podstupit drahu hormonálnu liecbu na mini. 3 mesiace kt. by nas stala cez 2000€, takze on cas na zotavenie potrebuje) a ze nam sa nemoze podarit bez pomoci otehotniet, tak sme sa dohodli, ze v utorok idem na sono, Dr mi povie kedy mame prist na prve IUI + si pichnem do podbruška injekciu ktoru som uz nafasovala a uz sa len budem modlit aby nam to vyslo. Ak to nevyjde, tak ideme na umele.

kvietocek89
13. nov 2021

Prosim ta a este otazka k IUI. Viem vsetko co mi budu robit, ale zaujima ma ci to boli. Ja som strasne citliva na zenske veci a vsetko ma strasne boli. Ako si to ty prezivala? Viem ze musim byt v klude uvolnena, ale ked si predstavím ze mi bude cez krcok prechadzat ihla, ide ma z toho rozhodit. 😥 Aj si citila bolest ci si ani nevedela? Dakujem

ludmila691
9. feb 2022

@kvietocek89 Ahoj,som čerstvo po IUI,bola som včera na prvom a nebolí to..Je to len trochu neprijemné ako pri prehliadke u gynekologa keď odoberá cytologiu. Trvalo to celé asi 2minúty.

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre