Ahojte baby.
S manzelom sme boli v Martine v Iscare na SPG. Manzel ma katastrofalne vysledky, cize jedina cesta k dietatku je umele oplodnenie.
Zvazujeme, ci ist do Martina alebo do Brna. Len nevieme, ci to VSZP bez problemov schvali a ako to funguje.
To si cele zaplatime my a poistovna nam potom vrati cast nakladov, alebo zaplatime len tu "nasu" cast? Viete mi, prosim, povedat ako to je, tie co ste su uz IVF presli ?
Mate nejake odporucania co sa tyka vysetreni a lekarov v SR a CR? Budem velmi vdacna za odpovede 🙂
@14nunu10 aha dakujem teda za info. A ak sa smiem spytat, kolko to vyslo vas ako samoplatitelov?
@vierocka888 my sme boli v Heliose v MT a vyšlo nás to presne 3000 eur,icsi aj picsi ..
@14nunu10 aj nas asi caka picsi, nakolko muz ma teratozoospermiu a slabu pohyblivost.... tak a vyslo vam to na 1x?
@vierocka888 no my sme boli obaja zdraví,ivf preto ze som si po štvrtej sekcii dala urobit podvaz vaječníkov,co som už dávno olutovala ..kto vedel že ešte zatuzime po ďalšom mrnuskovi A ano vyšlo nám to na prvý pokus
Myslim ze musis mat neuspesny pokus na SR, pripadne potrebovat nejaky ukon, ktory sa na SR nerobi, aby ti preplatili liecbu v CR. Aspon vo VSZP je to tak, ale myslim ze aj v inych poistovniach.
Skus sa poinformovat v poistovni.
@14nunu10 vau...ty budes mat uz piate dietatko? 👍
@bobulazelena 😇😉áno piate
@14nunu10 super, to je pekne...ja momentalne dufam ze aspon jedno sa nam podari. 😱
To je uzasne mat taku velku rodinu.
@bobulazelena veľmi vám to prajem,veru vždy som chcela veľkú rodinu a sen sa splnil 😍 hádam sa aj vy za chvíľku budete tešiť z bábätka 😉
@14nunu10 hihi, dakujem pekne...
Ahojte, my sme sa rozhodli pre Brno. Co som citala tak VSZP to preplaca, my akurat cakame na papiere z klinickeho pracoviska a potom sup na pobocku VSZP. Naklady sa platia v Brne v plnej vyske z vlastneho a potom sa da ziadost na preplatenie do VSZP.
@ivula123 dakujem za odpoved. Viacero mamiciek mi ozrejmilo aky je rozdiel. Ze v SK centrach platime len svoju cast a v zahranici platime vsetko a potom to poistovna do 3 mesiacov preplati. 🙂 tak drzim palce az to moc nenatahuju a az vam to vyjde 😘
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
No my sme šli ako samoplatci ,ale čo viem od kamosiek tak zaplatili všetko a potom za nejaký čas poisťovňa vrátila peniažky ..