Ahojte baby,
Mám na Vás otázku. Onedlho ma čaká ivf mám iba jedného mrazacikaa teda iba jeden pokus. Som po 3tej endometrioze hneď nato riešenie v Car stimulovanie a odber. Odobratých 16 vajíčok, 5 zrelých iba 1 došlo do piateho dňa 😥 Lekár z Helios má moje výsledky z hema nemám žiadne zle výsledky ale nechce počkať na výsledky z reprodukčnej imunológie kde som bola odporučená doktorkou z hematologie. Ide o prvý vklad lekári ma nepočúvajú že mám obavy. Prosím poraďte som bezradná mám iba jeden pokus. Máte skúsenosti? Som vďačná za každú radu a bojím sa!
@lenusa18 to kedy pôjdeš na ket si rozhodujes ty, nedaj sa do ničoho tlačiť ak máš termín vyšetrenia. Toľko by som už počkala a jemu to môže byť fuk. Ty rozhodujes o sebe. Povedz ze chceš vklad až neskôr. Nemusíš nič zdovodnovat, ak by ti aj niečo našli tak liečbu riadi imunolog
Výmenný lístok ti dá aj tvoj obvodak alebo gynekológ.
@lenusa18 o tom ,kedy pôjdeš na vklad rozhodujes jedine ty ,a nie lekár. Embryo máš zmrazené, takže nie je nutnosť tlačiť na vklad hneď. Sprievodky ti dá aj gynekológ alebo obvodak, tak ako písala e1i.. je to len na tebe ,len aby si to potom neľutovala, že si sa mohla dať prv vyšetriť 🤷♀️ .. 31.8 máš za chvilu ...
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
@lenusa18 určite sa nedaj odradiť lekárom a porob si všetky vyšetrenia čo môžeš. .. ivf je pre lekárov biznis ,takže ta budú tlačiť do vkladu čím skôr. Keď sa ti náhodou neujme embryjko, aspoň si nemusíš vyčítať, že si sa nedala riadne vyšetriť. Aj genetiku by som dala .. veľa šťastia