Ahojte chystáte sa niektorá na KET Januar/Február 2021? Môžeme v tom spoločne. U mňa to bude 2. Ket a verím a dúfam že úspešný. Budem rada keď sa podelíte so svojím príbehom 🙂
Ahoj, ja idem vo februári. Je to môj 1.KET a keď nevyjde, snáď marec/apríl IVF. Držím vám obom palce 🙂
ahoj, ja idem cca v polke januára, prvý krát. tak uvidíme. držím palce všetkým 🙂
Ahoj ja mám začať stimulovať, tak buď január et alebo február ket ✊🏻
Ďakujem za komentáre 😊a kam chodíte do CAR?
Ahoj aj ja idem tento mesiac na odber a ET ak všetko pôjde tak ako ma uvidím po kontrole
no, tak ja som dnes dostala termín ET. o týždeň v sobotu. nejak sa to celé zomlelo veľmi rýchlo od dg po vklad 🙂 ani som sa nestihla zmieriť nejak s dg a už je to tu. baby, držím nám všetkým palečky. hor sa do boja
@sirka9 tak nech sa určite uchytí a vydržiii 🙂 už ej to par mesiacov od kedy sme sa dozvedeli že počat prirodzene bude u ans problem a dodnes enchapem a som z toho v šoku a asi sa to asi ani nezmení ...ale tak všetko sa deje pre nejaký dovod je evrim že je to pre to aby si nás našlo až to spávne 🙂
Ahojky, ja idem zajtra na kontrolu pred mojim 2hym Ket. Ak bude všetko v poriadku tak budúci týždeň mam Ket 😊 tesim sa a zároveň sa bojim. Z prvého ketu sme sa netesili dlho. Babatenko to vzdalo príliš skoro 😒 tak verim, ze tento druhy uz vyjde so šťastným koncom 🥰
Ahojte.my sme boli v utorok na KET.teraz čakáme.mali sme tretieho posledného mraziacika.ale cítim sa tak že to asi nevyšlo...😒
@18dada18 Drzim palce, v kolkom tt si potratila? Mne sa to stalo len predvcerom, pichli mi aj injekcie n zastavenie, ale nezvladli sme to. Teraz uz vobec nekrvacam, cakam, kym sa to zacne, aby som mohla ist na kontrolu. Dufam, ze na druhy pokus sa to podari a bude vsetko v poriadku.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
@miskam333 ahoj, ja sa chystam na nase 4.-te IVF a kedze mi budu robit aj hysteroskopiu, tak potom asi vo februari na KET.