Ahojte, tento cyklus plajujeme IUI, po clostilbegyte mam 2 folikuly, na kazdom vajecniku jeden. Jedno dieta uz mame, ale druhe sa nedari. Mate prosim niekto skusenosti. Rada by som vedela, kto mal kolko folikulov a ci mal jedno dieta alebo dvojicky sa zadarili. Trochu mam respekt pred dvojickami a premyslam ci do toho ist, ale radsej pockat na dalsi cyklus bez stimulacie a ist len ked bude jeden folikul. Dakujem
dnes je 9Dc a jeden ma 14mm a druhy 16mm. v piatok idem znovu na meranie a podla toho sa uvidi. len muz ma mega dobry spermiogram, 150 milionov 😀 tak nejako mam pocit ze sa o tie dve vajicka pobiju 😀
@montblanc ak velmi nechces dvojicky, tak si radsej pockaj na jedno. Tu ta sanca je dost vysoka, ze budu dve. Folikuly su dost velje. Kedy ides na meranie?
Ja mam teraz tiez dve, ale my skusame prirodzene. Preco Ti vlastne chcu robit IUI, ked ma taky dobry spg? To sa robieva praveze ked je slabsi.
Lebo niekde je problem. Prve baby sa podarilo hned druhy mesiac a teraz pol roka a nic. Viem kedy mam ovulku, sexujeme spravne a proste to nejde. Mam uz 36 rokov a maly ide do skolky v septembri a mala som plan ze pojdem z materskej do materskej nech su deti zasebou. A nemam uz vek skusat rok dva ci sa podari. A prve som rodila cisarskym a mozem mat zrasty a vtedy prirodzene neotehotnies. Este cakam na vysledky alergii na spermie, vlastne vajicko a este nieco. Moze byt nepriechodny hlien krcka. Vselico. A IUI to obide.
@catherinah na dalsie meranie idem v piatok poobede.
Ja som mala pred IUI tri folikuly a nevyšlo to, ani druhýkrát, keď som mala až 4, takže môže vyjsť, ale aj nemusí..
@wanda52 a z tych styroch si mala jedno baby? A muz mal dobre spermie? Lebo ten moj ma nadstandardne, preto sa bojim ze sa oplodnia obe vajicka. Achh neviem co mam robit. Moc na to chcem ist uz tento cyklus, ale bojim sa ze to financne bude tazke s dvomi a hlavne ze aby sa nenarodili predcasne ako to vacsinou byva a aby boli zdrave. Kamoska ma totiz postihnute dvojicky 😐
A kam idete na umele. Kamoska sa snazila 4 roky a bola tu na svk na 6 ivf a nevyslo a isla do brna do reprofitu a na prvy sup. A teraz 5 dni dozadu porodila druhe babo. Tiez z brna na prvy sup. Tam su fakt machri. Ja skusim 1-2 IUI tu a ked nevyjde idem hned tam. Pises ze to vyslo az ked si mala 4 folikuly, si prisla o babo?
ja píšem, že to nevyšlo ani druhýkrát, keď som mala štyri folikuly.
Aha. Zle som to precitala. A kam idete na umele?
Tak drzim palce a kedy idete?
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
Mozu byt a nemusia. A nemusi byt ani jedno. To Ti nepovie presne nikto. Su folikuly rovnako velke?