Ideme do IVF

14. júl 2023

Rozhodli sme sa pre ivf , po 4 nespešných iui a jednom potrate. Ako dlho to všetko trvá? Kolko vam bolo odobranych vajíčok? Kolko ich ostalo po kultiváciu ? Mam zo všetkého obavy . Známa mala 22 odobraných len 4 embrya ktore oplodnili . Je to dobrý počet? Ake su vaše príbehy? Držim vsetkym palce nech každa mame vytúžene babätko ❤️

stanka562
14. júl 2023

Ahoj, my sme boli v marci na konzultácii a hneď sme začali aj so stimuláciou, v apríli bol odber vajíčok, odobrali mi ich 18 a mali sme z toho 4zmrazene embryá. Vklad bol o mesiac po odbere pre riziko vzniku OHSS. Prvý vklad nevyšiel bolo to biochemické tehotenstvo a druhý vklad dúfam že dotiahneme do úspešného konca aj keď sme len na začiatku ♥️

ninka99865
14. júl 2023

Hod sa do skupiny ivf. Tam sú baby veľmi nápomocné a podporujúce ❤️

gejb
14. júl 2023

10 vajok odobratých, 4 embrya. Viac vajicok neznamena ze su vsetky aj kvalitne. Tu nejde o kvantitu 😉...Cele od konzultácie po vklad trvá cca mesiac a pol, záleží od tvojho cyklu.

l_maria
14. júl 2023

Vyšetrenia maš spravene? Hemato,endokrinolgia,reproimunologia?

martaatram
14. júl 2023

Pred 7rokmi odobratých 26 vajicok ..10 embryi 10 vkladov
1potrat v 5tt 2xbiochemicke
Tento rok zmena centra stimulacia marec …20 vajicok 13 vhodných ostalo 9embryjok 3 poslane na genetiku a momentalne prvy Ket 12 tt🙏🏻🙏🏻🙏🏻🍀

katka_kh
14. júl 2023

odobrate jedno vajicko, soft stimulacia a spinka pri mne 4 mesacna dcerka

autor
15. júl 2023

@katka_kh 🙏🏻

katuskamala1
15. júl 2023

Drzim silno palce!
Mam uz doma 2 deticky,pocty si uz nepamatam , je to aj tak pre teba nepodstatne, v tomto fakt nema znysel porovnavat.

juliet86
15. júl 2023

6vajicok 4 embrya 3 odumreli na stvrty den cize jedno jedine embryo a to je nasa dcerka

bubo85
28. sep 2023

Ahojte je tu niekto kto skúsil druhý pokus ivf ....po prvom neuspesnom...potrebujem niečo poradit

martaatram
28. sep 2023

@bubo85 ja

vivienn7
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
sono2
21. jan 2024

Ja by som určite napr vyriešila ten potrat a prečo sa nedarí. S problémom nepoznaým sa môže stať a je to pravdepodobne, že sa ani ivf nepodarí.

sono2
21. jan 2024

@bubo85 jasne 80 percent prípadov je takých.
Stačí blbý protokol

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre