Ahojte babenky, mam jeden problem a rada by som aby ste mi povedali na to Vas nazor. Mam si uz tuto mensruaciu (cize v piatok) zacat pichat puregon, ale som objavila dieru v zube a dnes som bola u lekarky a ta mi povedala, ze ten zub je na vytrhnutie. Ze si ho mam dat na chirurgii vytrhnut. Neboli ma, tak som sa rozhodla, ze ho tam necham, nech aspon nemusime prekladat ICSi. Alebo mozem si ho dat vytrhnut aj ked stimuluijem, nic sa neudeje? Neviem... Poradite niektora?
bianka ma pravdu zavolaj do centra a povedz im co sa deje a oni ti povedia ako dalej.ale podla na by to nemalo nijako ublizit tvojej stimulke
matka este jedna otazka si z Pezinka? kto je tvoj zubar?
matka, stimulke by to nemalo vadit, len pozor na lieky proti bolesti....ibuprofenove veci uplne vynechat
Ahojte babenky, takze stimulovanie este nezacalo. Mrska sa nejako oneskorila, a zub som si dala vytrhnut. Ten ma neboli, ale dostala som nejaky zapal do ucha. Ibuprofen sa snazim vynechavat, ale niekedy to neide. Takze cakam na mrsku a premyslam, ze mozno som. Ale nie som, robim si srandu, testik som si robila pred 4 dnami a bol negativny. Takze som aj troska nervozna, lebo len cakam a cakam....
Bianka, nebyvam v PK, som z okresu. Zubara mam v Ba, lebo tam robim.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
matka, ak ti mozem poradit tak skus povedat svojej zubarke co ta caka a ake lieky budes brat. neviem ci by som zub nechavala len tak, lebo ak sa ti z toho spravi nejaky zapal, nedaj boze zapal okostnice, tak mozes zabudnut na ICSI.
podla mojho laickeho nazoru by sa nemalo nic stat lebo anesteziu ktoru dostavas do zubu je velmi mala davka, na to aby to ohrozilo stimulku , ale pre istotu si to zisti aj u zubarky aj v centre kde ti budu robit IVF...
drzim palce...