Ak by ste vedeli poradiť a máte skúsenosť prosím píšte.Liečba Nebidom spôsobuje sterilitu-navrhnutá liečba gonadropínami-len nevedia povedať že kde máme ísť.Teda povedali ale tam to nerobia.Prosím poraďte ☹
Nikto?Ani nízka hladina testosterónu?
@moname urológ alebo endokrinológ, prípadne vyskúšať niečo prírodné / to bola poznámka endokrinológa mojmu mužovi/ - tiež má znížený tst, ale má aj zvýšené FSH. My teraz začíname s tribulusom, tst tabletky som odmietla
No u urológa sme začali,endokrindrológ, v Iscare navrhli liečbu -lenže nevieme kde ísť.
Na baby ja som muž a viem sa vám k tomuto vyjadriť pretože tiež beriem nebido a sustanom mám hypergonaditropný hypogonadizmus pretože ako 27 ročnému mi zistili že som nosičom napremutovaného génu cistickej fibrozy, a tiež som mal vysoké LH,FSH 8až14 a testosteron serový testosteron nízky, bohužial mám aj azoospermiu ak muž trpí hypergonadotropním hypogonadizmon tak je bohužial aj neplodný samozrejme pri nízkom testosterone sú tiež sexuálne disfunkcie a problémi z erekciou a u mňa to zistili keď som mal 26 rokov a dovtedy som normákne pohlavne žil, len prosím vás nach nenasadí urolog vášmu manželvy antiestrogény na zlapšenie spermiogramu pretože pri neplodnosti to nepomôže a ešte navodí dočasnú impotenciu a tiež žiadne zákroky mese tese pretože potom sa u muža prestanú natoľko produkovaŤ androgény že sa už nebude musieŤ ani holiť, vit e, selén a zinok pomôže pri trocha zhoršenom spermiograme a trocha zníženým testosterone ale pri navýšenom fsh a lh a zníženom testosterone len podávanie testorénu aby mal muž uspokojivý pohl život ale s neplodnosťou muže v žiadnom heliose neurobia nič, verte mi obehal som po slovensku 6 andrologov a urobili mi v Blave aj biopsiu semenníkov aby zistili či sa oplatí robyť mesa tesa nikdy to mužovi nedjte robyŤ bez predchádzajúcej biopsie pretože to budú vyhodené peniaza a semenníky čo budú na ozdobu oni v heliose idú hneĎ na vec v prípade mesa tese lebo je im srdečne jedno či sa ti podarý a aé bude mať muž ťažkosti.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
☹