Čisté baby , kedy ste začali normálne fungovať po vklade ktorý deň ? Myslím tým umývanie sa so sprchovym, umývanie vlasov , deodorsnt , parfum 🙂 zatiaľ sa umývam len s čistou vodou ako mi kázali , ale neni to žiadna vyhrá 😁😂
Dôvod prečo sa máš umývať bez týchto vecí? Celkom ma to zaujíma 🤔
A aký je dôvod na takú hlúposť?
@januska12323 nerozumiem prečo tvrdíš , že to je hlúposť ? V reprofite v MT mi bolo po vklade od dr povedané , že prvé dni sa kúpať len vo vlažnej čistej vode bez chémie t.j šampony a sprchac 😊 riadim sa pokynmi ktoré som dostala .
@domka222
@thereisabear
To ze sa umyješ mydlom alebo hlavu šampónom, ti neublíži.. veď si vodu z vane vypusti a normálne sa umy 🤣🤣😄
@dadka1997 hore píšem , že je “zakázané” si umyť hlavu samponom a sprchacom sa umývať 🙂))
Umývala som sa normálne sprchacom, aj šamponom, aj deodorant som používala 🤷🏼♀️
Kúpať sa vo vlažnej čistej vode. To je,aby si nechytila dole infekciu z mydla a neprehriala telo horúcou vodou.Nie,že si pri sprche nemôžeš umyť hlavu šampónom a telo sprcháčom.
Tak pre niekoho sú sprchové gély a šampóny chémia, ktorá sa nemá používať vlastne vôbec. Podľa mňa z tohto vychádza aj tento názor.
Lebo to hlúposť je, keď si hlavu umyješ šampónom nemá to ako uškodiť ani tebe ani vkladu. Nemáš sa jedine máčať v horúcej vode.
Mne v Martine vraveli iba o tom, že by som mohla používať šetrnejšiu kozmetiku. Pre mňa to nie je taká veda, tak sa posledný mesiac ani nemaľujem, umývam si vlasy šampónom z ekodrogérie a prírodným mydlom telo. Nemalovat sa plánujem do výsledku testu. Čiže o týždeň a pol.
Ale idem úplne pocitovo,nikto mi to nekázal ani nič podobné.
A ked ostanes tehotna …co ti samozrejme prajem 🙏🏻🍀 potom budes fungovat ako? Tiez nebudes pouzivat kozmetiku lebo vo ak to uskodi babatku??
Ja som mal 10 vkladov zakazdym som stresovala nepouzivala toto nepouzivala tamto … potom som si povedlaa dost .. po poslednom vklade som nemala ziadnu kozmetiku na sebe ..na druhy den som fungovala normalne chcela som sa citi dobre nevravim ze som minula liter vonakvy na seba .. ale pouzivala som kozmetiku ktoru by som mohla aj v pripade tehotenstva napriklad deodorantu .. vonavku som si strekla sem tam .. ale inak kozmetiku ako taku som nemenila vobec .. pokial to nepijes nema to ako uskodit
Tak isto ako kadernicka ci lakovanie nechtov ..
Ja som používala bezparfúmovanú kozmetiku už 2 týždne pred vkladom a potiahla som to cca viac ako mesiac po vklade.
@sonkam aké konkrétne prosím
To pocujem prvykrat, nikdy mi nic take v CAR nevraveli 😮 tiez by ma zaujimalo ze aky to ma podla nich vplyv
@butterflyeffect mne to tiež v Reprofit MT povedali , aj to že nepoužívať voňavky a deodorant lebo embryo je citlivé na také výrazné vône. To je ale to isté ako niekde pri stimulke povedia že tiež sa vyhýbať výrazným vôňam, chemikáliám a podobne a inde to nepovedia. Keď chceme spraviť pre to maximum, myslím že používanie bezparfemovej kozmetiky je to najmenej čo spraviť môžeme
@sonkam ďakujem , včera som nabehla do dm a kúpila všetko okrem jedného, to bolo vypredané 😆❤️
Ja tiez pouzivam bezparfumovu kozmetiku od stimulky. A tiez sa vyhybam co najviac chemii. V CAR mi povedali, ze parfumy a vone ktore das na pokozku prechadzaju do tela a embryjko je citlive na vone. A preco nie? Je to aj pre telo trochu ocista. Zrazu citim vone v okoli uplne inak. Dokonca viac vnimam aj vone kvitnucich kvetov. Urcite sa k povodnym prevonanym kozmetikam a chemii v domacnosti nevratim, cason pridam len nieco jemne, ale v lepsej kvalite. Ja napriklad pouzivam aj eko praci prasok.
Super som rada že sa podarilo nájsť
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
Hneď, o čistej vode mi nič nehovorili, ani som o tom doteraz nepočula.