HyFoSy v celkovej narkóze

pauli_s
3. máj 2022

Ahojte baby, v marci sme po viac ako roku prirodzeného snaženia nastúpili na našu vytúženú cestu k bábätku do ISCARE-u v Bratislave.
Neplodnosť máme určenú s verdiktom, že priateľ má 1% morfológiu (pričom počet, pohyb aj všetko ostatné má nadpriemerné.) Mne zistili polycystické vaječníky (typu inzulínová rezistencia), s tým, že ostatné hormóny mám ale v norme a aj cykly mám pravidelné, avšak niektoré anovulačné.
Hneď ma objednali ma na HyFoSy, avšak preobjednali ma na ďalší cyklus, keďže obom nám zistili ureaplazmu, ktorú sme museli preliečiť. Včera som na ňom bola, avšak nebolo úspešné, kvôli veľkej bolestivosti spôsobenej spazmou vnútornej bránky mi určili termín na 12.5. avšak v plnej narkóze. Spravia mi k tomu aj hysteroskopiu.
Ešte sa mi za minulý mesiac urobili nejaká 41mm cysta, včera som si pichala kvôli tomu ovitrelle a od 15. dňa mám jesť 10 dní progesterón., čiže ďalšia super správa.

Chcem sa spýtať baby, lebo mi to nie je úplne jasné, ak mi zistia, že vajcovody mám nepriechodné, tak mi to rovno aj vyriešia alebo ma budú musieť zase uspávať, neviete? A ako ste to znášali po zákroku, keď ste to náhodou mali v celkovej narkóze? Boli ste na druhý deň schopné fungovať a ísť normálne do práce, alebo si mám radšej zobrať deň voľna na druhý deň?

kilauea
7. máj 2022

@pauli_s ja som bola na hysteroskopii trvalo to cca 15min. Už aj v ten deň som bola úplne ok. Nepriechodnosť sa len skonštatuje nebudú to riešiť.

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre