Hyfosy a Papilocare

mmm2mmm
12. jan 2022

Ahojte v pondelok mám absolvovať hyfosy v CAR , momentálne však tretí mesiac beriem papilocare gél. Z centra mi odpísali že v deň vyšetrenia ho nemám aplikovať na ďalší deň už môžem. Chcem sa spýtať je tu niekto kto bol na tom rovnako že bral aj gél a mal aj toto vyšetrenie ? Krvacali resp spinili ste po vyšetrení ? Ten gel musim brat ešte ďalšie tri mesiace aby bola liečba ukončená .. nakoľko sa nám však dlhšie nedarí mať prirodzene bábätko tak by som si chcela urobiť vyšetrenia čím skôr ..

4stanka4
12. jan 2022

@mmm2mmm ku gélu sa vyjadrit neviem ale po HyFoSy som nemala ziadne spinenie ani nic. Len si pre istotu zober vlozku lebo ta kontrastna latka z teba vytecie. Drzim prsty, nech sa rychlo zadari 🙂 mne to tam zrejme nejako "prepchali" lebo hned na to som otehotnela 😊

mmm2mmm
autor
12. jan 2022

@4stanka4 ani nevieš ako si ma potešila , bojím sa že u mňa to tak jednoduché nebude...lebo manžel mal slabú morfologiu spermií...ale nádej zomiera posledná tak možno sa podarí

4stanka4
12. jan 2022

@mmm2mmm hlavne na to nemysli...ja som bola zmierena s tym ze v januari pojdeme na IUI o to vacsi sok to bol 😀

mmm2mmm
autor
12. jan 2022

@4stanka4 Skúsim😀, ale myslím že teraz je to stratené keďže vyšetrenie vychádza na 11den cyklu a okolo 12-14 zvyknem mávať ovulaciu ,a čítala som že po vyšetrení je pohlavna abstinencia aj keď nepísali ako dlho....ale možno ďalšie mesiace...ak sa môžem opýtať vy ste mali ostatné výsledky ok ?

4stanka4
12. jan 2022

@mmm2mmm fakt? Nam nepovedali nic ze nemozeme 😂a tiez mi to vychadzalo okolo 10-11DC. Pred tym ako som bola na hyfosy tak sme mali s muzom ATB koli ureaplasmam. Manzel mal SPG dobry a ja som mala tiez vysledky v poriadku.

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre