Ahojte idem si po radu kontroluje dr ešte pred hyfosy sonom či neprebehla ovulacia ? Ide o to že na 13dc nevidel DF avšak folikul bol vľavo celkom dosť veľký nuž nezmeral ho ovulacne testy dnes pozitívne samozrejme meriam aj BT a ta vyzerá zatiaľ celkom sľubne… takže ak by sa náhodou zadarilo nemôže to nejako poškodiť ? Preto by som bola rada keby pred tým robil najprv sono
Mňa upozorňoval gynekológ že keby počas hyfosy som tehotná plod by poškodil. Tak si treba dávať veľký pozor na to či pred zákrokom sa "zadarí" poprípade poproste ohľadom toho sona. Ale keďže sa to robí pod narkozou neviem či to urobia
@simca115 mne to nejdú ale robiť pod narkozou … spravia to vraj cez sono
@nikolani no mne tak povedal že keď mám pco tak je to jedno v ktorý DC sa to robí len niesom si istá tou ovulkou :D asi ho poprosím nech to skontroluje
Držím palce nech s tým nemajú problém 🙂 Mne budú robiť vraj presne na 18ty deň cyklu a mám ho mierne nepravidelný tak netuším či to bude pred alebo po ovulacii.. len ma mrzí že teda prídeme o tú jednu šancu (podľa mňa každá šanca dobrá 😀). Ale teraz si vravím že mi mohli povedať že sa v ten cyklus radšej nemáme snažiť, skrz to čo písala simca115. Škoda že mi taketo otázky nenapadli kým som bola na konzultácii 🙂 a mna teda aj uspať idú
Áno mne spravil najprv sono a následne hyfosy. Bez narkózy.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
Tiež ma to čaká budúci mesiac a tiež rozmýšľam že čo ak sa práve zadarí. Nemyslím si že by predtým robili sono (nič také mi na konzultácii nespomínali), ale možno bude mať niekto reálne info 🙂