Ahojte, pred tyzdnom na 9 DC sme boli na vyšetrení v CAR, vtedy mi napočítal 36 folikulov... Dr. skonštatoval, že malo by ich byť iba cca 20 dokopy :O Dnes na 14 DC na kontrolnom UZ sme našli 1 dominantný folikul ale iba 14 mm :/ cyklus mam cca 30 dňový... Stihnem dozrieť? Alebo väčšinou takéto cykli sú anovulacne? Máte s tým niekto skúsenosti? Nakoniec vyhodnotil krvné testy a AMH je hraničné na hodnote 0.8... Čo mám čakať? Mali ste niekto takéto? Ďakujem za odpovede 🙂
@zojanka dakujem 🙂 za odpoved 🙂 uz tu hladam citam vsetko mozne :P tiez sa mi zda ze vela folikulov mam, no ale aspon 1 rastie... Dufam, ze vydrzi :P
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
@88matulka88 Ahoj. Veľkosť foliku na 14dc je podľa mňa fajn. Za 3dni môže dorásť na 20mm, čo je veľkosť kedy nastáva ovulácia, čiže cca 17 dc - to sedí pri 30dňovom cykle (samozrejme orientačne +/-). Počet AFC máš dosť vysoký na to že AMH máš 0.8, ale do toho sa až tak nevyznám. Ja mám AFC 10-12 a AMH 1.5, uvidim aka bude úroda pri IVF 🙂