Hodnota hCG z krvi 336,10 na 14. deň po transfere

12. jún 2024

Ahojte žienky, je podľa vás v poriadku hodnota HCG z krvi 336,10 IU/l na 14sty deň po transfere 5 dňového embrya? Embryjko bolo ešte v deň vkladu v štádiu včasnej blastocysty. Lekár tvrdí že je to úplne krásna hodnota, ale ženy zvyknú mať v tejto fáze už vyššie HCG. Som v referenčných hodnotách, ale troška ma zneistilo, či by nemalo byť to HCG už troška vyššie, veľmi dúfam a verím že je to v poriadku. Asi by ma dosť upokojilo, keby mi niekto napíšete, že ste to tiež takto mali pri zdravom tehotenstve?

babushkaem
12. jún 2024

Mat som nemala, ale ked si mala vcasnu blastocystu tak je to podla mna ok. A hlavne je, co povedal lekar, on ma s tym isto dost skusenosti 🙂 takze no stres

zuzkavladko
12. jún 2024

Ja som mala hcg296 na 16ty den po ET dvoch emryjok po PK, ujalo sa jedno a toto jedno sikovne emryjko ma 8 a pol roka a o 2 tyzdne konci 2. triedu na zakladnej skole 🥰 tehotenstvo som mala nadherne a bezproblemove. Hlavne sa uvolni a mysli na ten novy zivot, ktory v tebe rastie. Silno ti drzim palceky 🥰

autor
12. jún 2024

@zuzkavladko jeej krásne, ďakujem ♥️
@bubushkaem tiež si tak hovorím , že iba sa troška neskôr uhniezdilo, verím že to bude ok, ďakujem ☺️

petuska2603
12. jún 2024

Ahoj, prepáč, že ťa otravujem no chcem sa ťa opýtať, dnes som 6.den po vklade KET, či si mala nejaké príznaky po vklade a za ako dlho ti ukázal test // čiarky? 🙂😊 Ja som ešte netestovala 😅

autor
12. jún 2024

@petuska2603 ja som sa odvážila až 7 DPT skúsiť test a bola už slabá čiarka, mne tmavli postupne, a koľajnice boli až 14DPT , prikladám test zo 7DPT, môj prvý ☺️ držím moc palce ☺️

petuska2603
12. jún 2024

A príznaky si mala nejaké???? Mňa od začiatku vkladu bolí v podbrušku ale včera už začalo slabé špinenie, aj to také že slabučké
Mala by som sa cítiť ináč, ale necítim, prsia ma nebolia 🫤..... Ktovie čo sa zahniezdilo 🫤
Mali sme jedno embryjko 🥺 vlastne expandovanu blastocystu 5.dňovú.

katka_kh
12. jún 2024

Ja som mala na 13 den HCG 356, je to v poriadku 👍🏻☺️ dolezite je, aby sa zdvojnasobovalo priblizne kazde dva dni

autor
12. jún 2024

@petuska2603 ja som necítila skutočne nič, iba prvé dve noci som cítila jemne maternicu, inak absolútne a vôbec nič. Prsia áno ale tie som cítila už pred vkladom, z progesterónu. Prvé kvázi príznaky som cítila až 13DPT, silná únava a zosilujúci sa hlad. Takto krátko po vklade je úplne normálne nič necítiť, mnohé ženy necítia nič ani po potvrdení tehotenstva, na príznaky sa určite nedrž. Zajtra skús test, ak ťa to veľmi máta, už by mohol byť náznak čiarky, veľmi držím palce a prajem vám aby vám to vyšlo ♥️

autor
12. jún 2024

@katka_kh ďakujem 🙏 pre pokoj v duši som sa ešte objednala v piatok na krv, po dvoch dnoch, pre istotu. Ale možno sa rozhodnem nakoniec tam ani neísť a dôverovať, že to je a bude dobré

katka_kh
12. jún 2024

ja som bola opakovane na dalsie dva odbery, chcela som to tak, samozrejme je to na tebe 😉 drzim palce

petuska2603
12. jún 2024

Práveže mňa prsia neboleli ani pred vkladom 🥲😪 takže som z toho taká nesvoja...... Akurát teraz ma zase tak silnejšie bolí v podbrušku, ale ináč nič sa nedeje 😀
Akurát zajtra by som mala dostať menzes podľa kalendára, ale tak beriem Progestenalle, tak by nemal prísť
Práveže nechcem tak skoro testovať, aby som nebola sklamaná a smutná, že to nevyšlo, moja psychika je na spadnutie takže radšej to neriskujem 😅
Urobím si až v pondelok. 🙏

autor
13. jún 2024

@petuska2603 ja som tiež necítila vôbec nič a bola som v napätí, že neviem na čom som, tak som si povedala že skúsim na 7DPT test a ten ma troška upokojil, ale na druhej strane, podľa mňa je dobrý nápad nechať testovanie až na neskôr, lebo niekedy aj to samotné testovanie býva stresujúcejšie než keď sa rozhodneš sa netestovať. Veľmi držím palce, daj potom vedieť

petuska2603
13. jún 2024

Ahoj, tak ja som to dnes nevydržala a rozhodla som sa urobiť si test. Dnes je 7.den po vklade a test vyzerá takto
Vidíš tam niečo? 🥹
Ďalší by som chcela si urobiť buď v nedeľu alebo v pondelok

autor
13. jún 2024

@petuska2603 niečo sa tam veru rysuje, skús znova cez víkend, už by to mohlo byť výraznejšie, drž sa

petuska2603
13. jún 2024

Ďakujem krásne 😊 ..... Áno mám v pláne si urobiť v nedeľu alebo v pondelok ďalší test 🙏

tinabush
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
autor
13. jún 2024

@tinabush ja idem ešte zajtra na krv, aby som videla, že sa ta hodnota zdvojnásobuje. Keby bola tá hodnota vyššia tak už druhýkrát nejdem na krv, ale takto pre svoj pokoj na duši idem.
A keď bude HCG nad 1000 budúci týždeň, tak chcem ísť pozrieť aj sono, aby sme sa pozreli, či je uhniezdene správne v maternici. A až potom vlastne 2 týždne po prvom pozitívnom krvnom HCG teste pôjdeme na sono na srdiečko. Ty máš aký postup, aké HCG?

tinabush
13. jún 2024

Ja som mala prvé HCG na 9 deň a potom na 13 bolo zdvojnásobené ale tiež len nejakých 320 ako Vy ale povedali nám že mam prísť až o 2 týždne na sono tak čakám doma kedy to už bude a trpnem Jedine priznaky co mam sú ako na MS Citim kríže vaječníky prsia Uvidíme

autor
14. jún 2024

@tinabush dajte potom vedieť, veľmi držím palce, kedy máte sono? ja tiež nemám nejaké príznaky, mala som trocha väčšie prsia a cítila som jemný hlad, ale od včera mám pocit ako by mi to ustálo, aj hlad trocha ustál a prsia sa troška sfúkli, takže sa cítim zas úplne normálne. Iba maternicu troška cítim také jemnulinke jak keby tlaky. Ale nejdem sa držať na príznaky . Verme že to bude dobré🥰

tinabush
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
autor
14. jún 2024

@tinabush
Áno bola, predvčerom 14DPT bola hodnota HCG 336.10 IU/l a dnes čiže 16DPT hodnota HCG 577.80 IU/l, doktor povedal že je to úplne v poriadku, že sa takmer zdvojnásobila, tak uvidíme 🙂 chcem ísť ešte v pondelok znova na krv a potom už sa na to vykašlem počkáme už na sono kde má byť už srdiečko

tinabush
14. jún 2024

Chodíš do care alebo si to platíš keď chodíš toľko na krv?
Super že to rastie Držím palce 🙏

autor
14. jún 2024

@tinabush bola som zatiaľ dvakrát, ako samoplatca v Medirexe za 11€ 😁 pôjdem ešte v pondelok poslednýkrát a stačí. Mne sa nechcelo ísť do CARu na HCG lebo máme ďaleko náš CAR, a zas k mojej gynekologičke som tiež nechcela ísť lebo oni posielajú výsledok HCG až na druhý deň, to by som bola netrpezliva, a Medirex maximálne pohodlný, nečakám nikdy doslova ani minútu, a do 2-3 hodín mám výsledok, maximálne pohodlné

tinabush
17. jún 2024

Tak držím palce

autor
17. jún 2024

Nevyzerá to asi moc dobre 😪

14DPT hodnota HCG 336.10 IU/l
16DPT hodnota HCG 577.80 IU/l
19DPT hodnota HCG 823.80 IU/l (dnes)

Takže podľa dnešných testov sa hodnota nezdvojnásobila 😪

tinabush
17. jún 2024

Múdrejšie budeme obe po ultrazvuku
Musime veriť🙏

autor
17. jún 2024

@tinabush veru tak, asi ine neostáva, len čakať a veriť 🙏 čas ukáže

tinabush
17. jún 2024

Prvý pokus?

autor
17. jún 2024

@tinabush prvé IVF, prvý vklad. Máme už iba jedno zamrazené.

tinabush
Autor odpoveď zmazal
Zobraz

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre