ahojte,hladam kamaratku na pisanie,ktora sa chysta alebo podstupila umele oplodnenie v gyn fiv 🙂 najlepsie sukromne spravy 🙂
@verkverk ake zákroky si uz mala?
@verkverk robili ste aj genetiku?
@ivka07071993 pisala som ti sukromnu spravu
Ahojte ja som pacientkou gin fiv v Bratislave som po 1.iui neúspešne 15.8 ma čaká ďalšia konzultácia z doktorkou chceme skúsiť ďalšie IUI... Partner trochu horší spermiogram a ja vraj bez problému. Ale no ja mam nechránený styk 7,5 roka a nikdy ani len náznak //. Premýšľam o zmene CAR kvôli prístupu...
@verkverk tak bola som u nej a
@verkverk tak ja som bola u behunovej a konečne sa somnou normálne porozprávala aj mi po vysvetľovala. Jak. Keby vedela ze uvažujem z zmene CAR 🙂 ale U nemám dvodod... Už som na 3tej alebo 4 twj konzultácii a táto bola prvá taka normálna.... Tento týždeň ak bude všetko ôk ma čaká ďalší cyklus iui
Ahojte dnes som 12dc a bol som na meraní 1 folikul 19mm takže som si mala hneď pichnúť ovitrelle a zajtra ráno bude 2.iui tak držte palce 🙂
Dievcata mam 2 ampulky menopur, striekacky, dezinfekcne obrusky a ihly. Da sa to niekde niekomu prosim darovat? Je mi to luto len tak vyhodit...
ahojte dievcata, my sme chodili do ba do CAR, ale sme z nitry, tak sme skusili gyncare v Nitre. velmi sa nam paci, ak to mate blizko, urcite doporucujem, nemusime chodit do bratislavy na mrazenie odbery nic, vsetko nam spravia tu v nitre. a pristup lekarov je uzasny, doktorka mi vsetko vysvetlila 🙂 asi pojdeme ale do IVF....
@verkverk v nitre je gynfiv - kde robia len ultrazvuky a odbery krvi a vsetko ostatne posielaju do bratislavy, my chodime do gyncare - tam robia vsetko v nitre 🙂 takze je to ovela vyhodnejsie a pohodlnejsie aj kvoli praci a casu
@verkverk kto ta poslal do gynfivu z gyncare? nemylis si to s procare? 🙂
@verkverk mozno sa tam aj uvidime :D ja idem o tyzden na hormonalny profil, tak som zvedava
Baby, absolvovali ste v gyn-fiv aj genetiku? ako dlho ste cakali na vysledky? Doktorka vam ich potom len oznamila, ci si s vami dohodla konzultaciu? Nam uz presla 2-mesacna "cakacia doba", tak zacinam byt nepokojna a fabulujem si tu :D
Ahojte, dnes som sa chcela objednat na interne predoperacne vysetrenie pred odberom folikulov u svojej obvodacky, aby si na to vsetko prichystali a nezdrziavali sme sa chystanim skumaviek atd... Sestricka ma uplne zabila. Vraj pravdepodobne si cele predoperacne budem musiet zaplatit. Ze pokial sa jedna o zakrok ktory si platim aj ja/ nieco poistovna.. stretli ste sa s tym?
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
@verkverk ahoj, mi z manzelom pacijenti gyn-fyv v nitre) dnes som bola na višetreni prehodnosti vajcovodov a bohuzjal mam iba 1 lavij funkčnij((((
muz ma dost´ slij spermiogram, tak ze odporučili nam mrazit´ spermije v Bratislave, tak si mislim ze budeme sa pripravovat´ na IVF
ale pred tym hcem skusit´ IUI