Ahojte. Prosím vás, chcem sa opýtať. O týždeň ideme na repro imuno a mne sa dnes vyhodil herpes na pere. Nevadí to? Ďakujem ❤
@18dada18 lebo písali že týždeň predtým nebyť chorý , tým mysleli aj rôzne iné vírusy , aby to neovplyvnilo výsledky
@rsimoneees nešťastná som tam volala teraz, že čo so mnou a povedala, ze nevadí. Ja som si myslela, ze som už najväčší smoliar pod slnkom. Ale ďakujem aj tak. Snáď niekomu pomôže ak bude mať rovnaký problém ak nájde túto diskusiu 🙂
@18dada18 o tak vidíš , super drzim palce ☺️Ja čakám výsledky už o týždeň by mali byt 🙈
@rsimoneees ďakujeme 🥰 my sa ešte nacakame na ne. Ale na genetiku uz čakáme. Snad prídu aspoň trochu naraz. Drzim tiež palce. Nech je všetko v poriadku 🙂
@18dada18 aj m uz čakáme na genetiku 🤓 ☺️Ale to budeme až v januári vedieť
Ďakujem pekne ☺️
@rsimoneees a kedy ste boli? My sme boli 26.11 tak som zvedava, kedy prídu 😁
@18dada18 my sme boli 15.11 na repro aj na genetiku ale mne brali na genetike niečo navyše tak mám volať za vyslwdky v strede Januára 😄 ty si bola v ktorom meste ?🙂
@rsimoneees na genetiku sme boli v Martine a na repro ideme do Prešova. Och takú diaľku 😁 aby sme sa tam vôbec aj dostavili, akýsi sopeľ začínam mat. To je proste ten moj zákon schválnosti. Vzdy sa mi všetko musí pokaslat keď kdesi mam mat niečo dôležité.
@18dada18 ale tak snáď to prejde 🙈my sme boli v Nitre obidve vyšetrenia . Na repro vyšetrujú aj chlapa tu v NR
@rsimoneees no to dufam, uvidim aká budem do pondelka. Prinajhoršom budem musieť zrušiť termín :( ..hej aj nas budú obidvoch, aj na genetike nás obidvoch vyšetrili 🙂
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
@18dada18 neviem úplne presne ale podľa mna áno .