Ahojte.
30.9 by sme mali začať naš prvý IVF cyklus a začať si pychat injekcie. Zajtra ma ešte čaká hematologia kvôli toku že babka mala mozgovú príhodu tak nechceli nič zanedbať. Mám trochu strach lebo všeobecne pri preventívnej som mala niekedy zle vitamíny ako D alebo vápnik. Chcem sa opýtať ak by to na hematologik zistili či by mohli odložiť IVF cyklus? Alebo čo by na tej henatologii muselo byt také zle aby ho preložili? V centre som mala všetky výsledky dobre čo mi robili.
Ďakujem za odpoved
@stellarstar užívala ale vždy to vyskočilo. No jasne ale robia aj kompletne vyšetrenia tak som chcela len vedieť.
@domkaw keby zas zistia nízku hladinu tak ivf sa neodklada ale vit D treba užívať v dávkach kt urči dr. Ja napr užívam 2000 IU denne, ku tomu mg a vit K² aby sa lepšie vstrebalo. Ale keďže ty si budeš pichať fraxik alebo clexane tak vit K² nesmieš
Ak aj niečo zistia a bude to treba liečiť, určite je lepsie odložiť Ivf ako premrhať pokus…takze neber to ako oddialenie niečoho, ale ako priblíženie sa k úspešnému cieľu 🙂
@domkaw ja som mala už v centre nízke D a lekár mi predpísal D v tabletkovej forme čo mi aj kus zlepšilo iné výsledky, tých vyšetrení sa neboj je super, že ideš na hematológiu lebo nechcú nič zanedbať.. aj keby niečo nevyšlo dobre je lepšie to poriešiť ako nevedieť a cyklus by mohol aj skrz toho problému nedopadnúť úspešne.. Každopádne držím palce 🙂
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
@domkaw a ty si vit D neužívala? A ešte dodám na hemato sa nezistuje hladina vit D ale poruchy zrážanlivosti krvi atd