Dobry prosim vas mozete mi pomoct neviem sa rozhodnut ci mam ist do gyn car alebo helios ake mate skusenosty dakujem za kazdu radu 😊😊😊
@vegaavegaa ja chodim do Gyncare v Kosiciach. Chodim tu od zaciatku, nemenila som CAR. Som tyzden pred vkladom. Som tam spokojna,nemozem sa stazovat. Aj pristup, aj blizkost laboratorii hned vedla v budove.
My chodíme od juna do Heliosu a sme spokojní a nad zmenou CARu sme ani neuvažovali, aj keď ešte nie sme vo vytuzenom cieli a skôr sme sa stretli zatiaľ s neúspechmi ako naopak, ale zato CAR nemôže ☺️
@vegaavegaa určite odporúčam Helios Martin- výborný prístup, lekár ti chce pomôcť maximálne, nie si branaa ako cislo fakt iný prístup …bola som v minulosti v Iscare BA, Gynfin BA a môžem povedať že Helios Martin je najlepsi.
@darling111 kolko ste platili ? Ak sa mozem spytat
@vegaavegaa tak mala som 1x IUI = 150eur ...a teraz IVF : stimulacia inj. 350eur, odber vajicok v narkoze 400eur, plus variabilne poplatky podla poctu embryi , ale v den odberu dokopy 900eur ( tych 400e odber vajicok, 250e predlzena kultivacia, 250e vybratie spravnych spermii) + sme davali aj geneticke vysetrenie 3 embryi az do Brna a to stalo 1740eur aj so zamrazenim embryi na 1 rok
Ak sa nevieš rozhodnúť, objednaj sa na konzultáciu do oboch, a kde sa budeš cítiť lepšie, tam pôjdeš.
Gyncare asi bude vychádzať finančne o čosi lepšie.
Ja som tu kedysi snorila všetky fóra a tiež som si vyberala, ktoré centrum, na Gyncare som našla mnoho sťažností (ale už to bolo dávnejšie, možno zmenili prístup), a tak som si vybrala Helios, a som spokojná zatiaľ.
@vegaavegaa na Helios v MT som počula veľa sťažnosti a my tam chodíme a môžem len a len odporúčať, individuálny prístup, do ničoho nás netlačili, starostlivosť o pacientku je na vysokej úrovni. 😊
Ja som chodila do gyncare v Ke a nemenila by som. Uzasne prostredie
Milí a ochotní personal.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
@vegaavegaa aké mesto?