Helios verzus Gyncare

vegaavegaa
4. apr 2023

Dobry prosim vas mozete mi pomoct neviem sa rozhodnut ci mam ist do gyn car alebo helios ake mate skusenosty dakujem za kazdu radu 😊😊😊

dominikahr
4. apr 2023

@vegaavegaa aké mesto?

darling111
4. apr 2023

@vegaavegaa ja chodim do Gyncare v Kosiciach. Chodim tu od zaciatku, nemenila som CAR. Som tyzden pred vkladom. Som tam spokojna,nemozem sa stazovat. Aj pristup, aj blizkost laboratorii hned vedla v budove.

e_key2021
4. apr 2023

My chodíme od juna do Heliosu a sme spokojní a nad zmenou CARu sme ani neuvažovali, aj keď ešte nie sme vo vytuzenom cieli a skôr sme sa stretli zatiaľ s neúspechmi ako naopak, ale zato CAR nemôže ☺️

majka2022
4. apr 2023

@vegaavegaa určite odporúčam Helios Martin- výborný prístup, lekár ti chce pomôcť maximálne, nie si branaa ako cislo fakt iný prístup …bola som v minulosti v Iscare BA, Gynfin BA a môžem povedať že Helios Martin je najlepsi.

vegaavegaa
autor
5. apr 2023

@darling111 kolko ste platili ? Ak sa mozem spytat

darling111
5. apr 2023

@vegaavegaa tak mala som 1x IUI = 150eur ...a teraz IVF : stimulacia inj. 350eur, odber vajicok v narkoze 400eur, plus variabilne poplatky podla poctu embryi , ale v den odberu dokopy 900eur ( tych 400e odber vajicok, 250e predlzena kultivacia, 250e vybratie spravnych spermii) + sme davali aj geneticke vysetrenie 3 embryi az do Brna a to stalo 1740eur aj so zamrazenim embryi na 1 rok

soraya004
8. apr 2023

Ak sa nevieš rozhodnúť, objednaj sa na konzultáciu do oboch, a kde sa budeš cítiť lepšie, tam pôjdeš.
Gyncare asi bude vychádzať finančne o čosi lepšie.
Ja som tu kedysi snorila všetky fóra a tiež som si vyberala, ktoré centrum, na Gyncare som našla mnoho sťažností (ale už to bolo dávnejšie, možno zmenili prístup), a tak som si vybrala Helios, a som spokojná zatiaľ.

stanka562
11. apr 2023

@vegaavegaa na Helios v MT som počula veľa sťažnosti a my tam chodíme a môžem len a len odporúčať, individuálny prístup, do ničoho nás netlačili, starostlivosť o pacientku je na vysokej úrovni. 😊

lenusteq
24. apr 2023

Ja som chodila do gyncare v Ke a nemenila by som. Uzasne prostredie
Milí a ochotní personal.

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre