Ahojte tak boli sme na tom vyšetrení (kto čítal moj predošlý príspevok) a zistilo sa ze vraj tie spermie sa tam nachádzajú len zatiaľ nevedia preco pri styku je problém s ekakulaciou. Ale pri spermiograme s tým problém nebol. Lekár mu predpísal Folandrol a o mesiac mame kontrolny spermiogram s tým, že výsledky vraj niesu ani najlepšie ani najhoršie. Ďalej lekár povedal, že ak výsledky nebudú lepšie tak nás čaká umelé oplodnenie. Chcela by som sa opýtať ("boli sme u doktora Hrivnaka v KE), ktoré centrum mi odporúčate skôr? HELIOS alebo Gyncare? Dá sa vybrať IVF alrbo IUIqmebo to lekár zhodnotí? Ďakujem dievcata/)
@81malicka ahoj dakujem ti.. Skúsim teda Helios.. A cenovo sa veľmi odlišujú? Ako. Len pre info. 'každopádne prvoradý je prístup.. Cize ak sa môžem opýtať v Heliose vám to vyšlo? 😊
@opicalenka ahoj, ešte tak ďaleko nie sme, zatiaľ príprava tabl a potom injekcie a až tak niekedy v polovici novembra odber 🙂. Prístup je lepší v Heliose, taktiež majú ako jedini geryinkubator a hlavne pracovná doba 24/7 čiže aj víkend a sviatky, prispôsobia sa oni tebe a cyklu. Cenovo je to zhruba rovnako, ako samoplatca by som platila rovnako 2500-3000€ v oboch centrách, s tým že v Heliose pokiaľ ti poisťovňa prepláca tak doplatia len za to čo chces navyše- geryinkubator to je 260€, halosperm v oboch centrách 135€ s tým že v gyncare nám ho nerobili vôbec a v Heliose hneď pri prvej konzultácii a tiež imunológia, všetko u nich odbery. Takto sme aspoň vedeli na čom sme. Prístup je lepší Helios 😊
@opicalenka my sme s manželom boli na ivf v gyncare 1et vyšiel a vyšiel aj ket o rok a pol....za nás veľká spokojnosť
@81malicka Ahoj, mozem sa opytat, ako Vam to v Heliose vyslo? 🙂
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
@opicalenka ahoj, ja som chodila rok do gyncare a 2 krát absolvovala neúspešne Ivf 😏. Keďže som samoplatca a platím nemalé peniaze tak som skúsila Helios a už len z prvotného dojmu, ich prístupu, všetko s nami odkonzultovali, vysvetlili, vyšetrenia okrem hematky- genetiky, nám robili u nich, takže žiadne behanie šírom sarom. V gyncare nás nikam neposlali, žiadne podrobné vyšetrenia 😏. Z Heliosu sme s priateľom odchádzali spokojní. Všetky prvotné vyšetrenia nám odobrali hneď pri prvej konzultácii s tým, že nemusíme ostať u nich ak nechceme, no bol robený halosperm čo v gyncare neurobili, ani imunológia ani hematologia. Za mňa už len kvôli prvotným vyšetreniam Helios. Lekár ti vyberie najvhodnejší postup aj na základe výsledkov vyšetrení. držím palce