Ahojte 😵 . Šup sem dievčatá ktoré práve začínate v centre v Martine. Napíšte skúsenosti a pocity.A tie skúsenejšie čo nás s manželom ešte čaká. Zdá sa mi že to čakanie trvá večnosť.
My sme boli prvý krát v Martine a boli sme veľmi spokojní aj ked zaskočení aké vyšetrenia nás čakujú a aká dlhá cesta za bábätkom ešte je pred nami. 😉 Aj ked sme už sťastní že sme krôčik blišie k nášmu pokladu. Zatial podla minulého spermiogramu nám predbežne doporučili Insemináciu ale ked nemáme ešte všetký vyšetrenia tak záver urobia neskor. Ja som bola v lete na prefukoch mala som niake zrasty ale vajcovody prechodné - chvala pánu bohu. Aspon niečo pozitívne.
😉 😉 😉
Ďakujem si zlatá. Prosím ta ako dlho to trvalo kým ste sa dostali k takému krásnemu zázraku. Držím ti palce nech sa ta penkne držká a za 8 mesiacov nech ste šťastní rodičia. 😉
ka 131 držím pršteky, tiež chodím do Heliosu a vyzerá to nádejne, ale nechcem nič zakríknuť. tie vyšetrenia síce trošku trvajú, ale uvidíš ako dobre sa ti tam bude chodiť. sú naozaj super 😵
ka131
nám to tralo od první návštevy heliku po ET 5 mesícu
afrika - možno sa tam stretneme 😅 - manžel má isť na spermiogram v januári a ja mám isť tretí den menzese a s výsledkami máme prisť tak ked spermiogram vyhodnocujú 2 týždne, s výsledkami pojdeme až vo februári.
denis 19 - Ja mám s manželom v máji narodeniny taky drobec by bol krásny darček
ka
tak to by bylo skutečne parádní!!!!! já mám narodky v júny a to máme i termín na poro, jen o tri dny posunutý, tak ať to vyjde jak má!!!!
kolik vám je let?
denis 😉 - Držím ti palce. Hlavne aby bolo všetko v poriadku a drobec zdravý. Už si sa dívala na čínsky kalendar pohlavia čo ti vychádza. Ja budem mať tento rok 27 a manžel 30 a manželia sme 3 roky no v auguste 4 roky a predtým sme chodili 5 rokov. Snažíme sa 2 roky a Vy máte koľko rokov?
ka...jééééé mi hodne, byla to naše poslední šance, já mám na porod 38 a v tom roku mnž 40!!!!! manželé jsme 10 let....stále jsme verili,ale nevyšlo to jinak jen takto!!!! ne na činský horoskop jsem se nedívala...kdeho mohu najít?
denis - dúfam že ti to pomôže. skoro všetkým to vyšlo. Dufam že sa potešiš. 😉
ka 131 prosím ťa ako sa to tam dá vyrátať? nerozumiem moc tomu. ďakujem 🙂
Klikni si na tu stdránku čo som ti poslala alebo mi napíš mesiac kedy si otehotnela a ja sa ti tám pozrem
ninajana - ak budem niečo také potrebovať tak sa ti ozvem ale momentálne neviem čo nás čaká a ani čo budem užívať. Ale dakujem si zlatá. pa
afrika ked ti vinde ta tabulka tak hore sú roky a na ľavo je mesiac kedy si otehotnela. Pozrí sa na to a ked nie napíš mi mesiac počatia
takže ak bole teoreticky mesiac počatia december, tak to vyzerá na chlapca ak som správne pochopila, že tie roky znamenajú koľko mám ja rokov 😕
Neviem ale písala si že máš 38 a december je dievča nie? ale ak máš 37 tak je to chlapec, ved je to jedno len nech je zdravé aj ked každá mamina túži po dievčatku.
afrika - bolo to hrozné si pichať tie inekcie. A čo ste mali umelé oplodnenie alebo insemináciu. Ako si to všetko zvládala. A manžel čo? Aký ste maly vy problém.
ka ja mám 25 rokov. denis má 38. my sme otehotneli aj spontánne, ale bolo z toho MA. potom 3x inseminácia-nepodarilo sa. prvú stimulku na IVF mi stopli a druhú sme dotiahli do konca a teraz čakáme, či z toho niečo bude... 😵 . nebolo to také strašné, rýchlo to ubehlo. len musíš presne dodržiavať čo ti povedia.
manžel má teratozoospermiu a ja PCO. nebojkaj sa, urobili ste dobre, že ste navštívili centrum. 😉
ano vychádza ti chlapec. My sme ešte ani raz neboli tehotní ale asi je to lepšie aspon psychika nás drží. A môj manžel má tiež teratozoospermu a prosím ža čo je to PCO. Poviem ti pravdu najprv som moc chcela isť do centra a ked sme tam už boli malá som pocit či niečo neunahľujeme. Tiež dúfame a dufame a stale nič tak už to necháme na doktorov. A koľko stojí ta inseminácia. Bola si na márotke? Myslíš že s manželovým spermiogramom to má zmysel nemáme isť rovno na umelé.
ka131 PCO sú polycystické vaječníky. inseminácia nás stála starých 3000SK+lieky. počas insem. som nebola na PN, počas IVF áno. oni vám v centre poradia, či je pre vás vhodná IUI alebo radšej IVF. my sme mali teratozoosp. aj keď som otehu spontánne. závisí to od toho aké percentá vám vyšli a aké šťastie budete mať 😉 . nám radili len insem., na IVF nás nechceli pustiť.
ka
tak jdu mrknout tu tabulku....afrika, ale jsi najednou zestárla...holka moje 😀 😀 to jen špásuji 😀
denis 19 -napíš čo ti vychádza. A berieš teraz niake lieky.
afrika - prosím ta manžel bral niake lieky môj vitamín E a pol roka Profertil
môj bral vitamín E-1 mesiac a cez pol roka s prestávkou karnitín, tribulus a centrum.
denis srandičky 😀
afrika...tak co takto pred vánocema 😀 vtípky 😀
ka
muj mnž bral profertil,ale bez výsledku...sám o sobe má dosti zdravou životosprávu a profertil je jen smes vitamínu...takže u nás nic,aleneva......
a co mi vychází...to je težko, kdy se u ivf bere početí???odber vajíček a jejich oplodnení? či ET? dle mne by to mel být odber vajíček a spemoníku a tudíž to je holka, neboť to je septem. a já mám ted 37 a tomu by zodpovídalao i dle babských rečí mé bríško, jde mi spíše do boku ne do predu...tak tam mám asi hokčinku 😀
afrika tobe to jak vychází?
ahojte baby, pichala si niektorá z vás injekcie do brucha? bolí to? ja som tiež bola v martine ale zatial len konzultujeme.
ahoj daguska.. 🙂 ja som zrovna pred dvomi dnami zacala pichat injekcie a mozem Ti povedat, ze sa nemas coho bat, je to uplne v pohode 😉
ak sa mozem spytat, aky je vas problem ked chodite do MT?
daguska
wodanka má pravdu...nemáš se čeho bát, nebolíto, neštípe to...tak jeń odvahu....a hodne zdaru.... 😕
wodanka....tak jak se máš?????? co svátky?
wodanka, denis19: no trosha sa bojím z injekcií mam tak trocha strach a predstava pichania si do brucha zrovna nie je príjemná. Do martina sme začali chodiť už lebo som hrozne zúfalá po všetkých tých vešetreniach a rozdielnych názoroch. Rozhodla som sa pre darcovstvo takže teraz len konziltujeme a hladáme všetky možné riešenia. a ako ste na tom vy babenky, chodíte tam dlho?
ahoj daguska.. urcite sa nemas coho bat, je to uplne v pohode 😉
ak spravne rozumiem, tak ide o darcovstvo spermii ?
my chodime do MT uz od septembra, mm ma oligoasthenoteratozoospermiu
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
ka131
tak já ti držím palec!!!!! mám ted z Heliosu v bríšku jendo mimčo a tak ať to výjde i vám!!!!!!