Ahojte, riešime IVF v Heliose MT.
Od začiatku sa mi ich prístup páči, najčastejšie mám Dr. Móricovú, 2x som mala Krajkoviča a raz sme mali pohovor aj s primárom Texlom. Celkovo mám rada ich prístup- vklad v čo najprirodzenejšom cykle, odber vajíčok som mala s krátkym protokolom, nikdy som sa necítila, že som predopovaná liekmi, na liečbu reagujem dobre bez vedľajších účinkov. Do PGT-A nás netlačili, skôr neodporučili, pretože nemáme vek ani anamnézu.
Problém je, že nám už dva vklady nevyšli. Prvýkrát som potratila v 6tt, druhy krát sa embryo ani neuchytilo.
Je tu niekto, kto z Heliosu odišiel inde, kde mali iný postup a vyšlo to? V čom malo iné centrum odlišný postup?
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
Ahoj. Ja si myslim,ze kazdy vychvali centrum,kde mu to vyslo😉. Samozrejme,kazde centrum ma svoje postupy,pristupy ale aj pre/proti. Ono cely IVF proces je narocny a nikto a nic ti nezaruci okamzity uspech, s tym si dovolim povedat,ze ani nemozes do toho ist. Ak ti mozem poradit,ked ti teda 2 vklady nevysli, skus absolvovat vysetrenia mimo centra (hematologia,genetika paru,reprodukcna imunologia),neviem ci nieco z toho uz mas...