Helios Martin alebo Iscare Martin

lienka_9
21. mar 2021

Ktoré je podla vas efektívnejsie a má vyššie % úspešnosti? Keďže tam budeme cestovať dosť dlho tak chcem správne vybrať.

andrea_r016
21. mar 2021

Tiež sa pripnem lebo vaham do ktoreho centra ist....ale pocula som chvalu na iscare a na helios menej 🙂 teraz chodim do GF Zilina

lienka_9
autor
21. mar 2021

@andrea_r016 no tam sme chceli ist do Žiliny lebo z Trenčína to mame najbližšie...ale recenzie su neni bohvie aké

zojanka
21. mar 2021

Ja som bola vo všetkých troch - helios MT, iscare MT aj gyngiv ZA.
Iscare sa mi páčil najmenej (dôvody nebudem rozpisovať lebo to je u každej individuálne) už by som tam nešla.
Helios má svoje zaužívané postupy ktorých sa drží a nepoľaví (vklad len jedného embrya, žiadny soft, vždy predĺžená kultivácia, preferujú Kety pred ET).
Gynfiv viac naslúchajú želaniam pacientky - čo neviem ale či je + alebo -, lebo pacientka nie vždy vie čo je pre ňu najlepšie.
Akú majú úspešnosť ale neviem.

lienka_9
autor
21. mar 2021

@zojanka keby ťa veľmi pekne poprosim napisala by si mi na ten Iscare do správy? Je to pre mna dôležité. Ďakujem

zojanka
21. mar 2021

@lienka_9 v skratke, prvá konzultácia mi prišla odfláknutá, mala som zle zvolenú stimuláciu, kontrolné soná boli dosť bolestivé, pred ivf mi potvrdili že mi budú kontrolovať hladiny hormónov aj krvou, keď som už stimulovala tak že načo krv, oni si to vedia odsledovať na sone - odsledovali tak že nedošlo ani k punkcii lebo nebolo čo odoberať. Ale veľa dievčat tam bolo spokojných tak asi som len mala proste smolu.

zuzimal
7. apr 2021

@lienka_9 My sme boli prvy krat min.mesiac v iscare Martin a nemozem nic zle povedat uvodna konzultacia nad moje ocakavania veľmi ochotna pani doktorka hlavne ludska. Tento mesiac planujeme IUI tak som zvedava 🙏

lienka_9
autor
12. apr 2021

Baby zajtra ideme do Iscare Martin...kde sa to tak prosím Vás nachádza? Viem len toľko ze to je v univerzitnej nemocnici

kika09876543
16. apr 2021

@lienka_9 ja chodím do Martina iscer a som spokojná 100%

lienka_9
autor
17. apr 2021

@kika09876543 aj ja som spokojná ze som si toto centrum vybrala

kika09876543
17. apr 2021

@lienka_9 môžem sa spýtať ako ste postúpili

kika09876543
17. apr 2021

@lienka_9 pan doktor sakal 100%moc doby pan

lienka_9
autor
17. apr 2021

@kika09876543 tak zatiaľ sa neda presne povedať keďže výsledky budu az za dva týždne.. ale spermiogram bol na jednotku tak sme radi...a mne robili stery a vyšetrenie a to bolo tiez v poriadku...brali nám asi 3dcl krvi 😃😃 tak uvidíme... zatiaľ nebudu s nami nic robit ze to je dobre ze sme objednani na hemato a genetiku v maji tak počkajú si na vysledky ... čiže podla tohto co dnes videl je všetko ok...a ivf nam zatiaľ neodporúčajú, ze s najvyššou pravdepodobnosťou ani nebude potrebne lebo ze nevidia ziadny problém prečo by sme nemohli počať sami... že vyskúšajú stimuláciu liekmi a iui...ale ivf zatiaľ nie

lienka_9
autor
17. apr 2021

@kika09876543 vy ste ako natom?

kika09876543
17. apr 2021

@lienka_9 ja už mám po stimulácii mam 9emrii 5xx a a 4klasickou metódou oplodnene,. Musela som podstúpiť laparoskopiju odobrali mi vajcovod operoval ma pan doktor Sakal ozaj moc dobrý príjemní lekár stará sa o svoje pacientky 100% som dva týždne po operácii teraz o týždeň idem na kontrolu pan doktor mi odporučil počkať mesiac nech sa dám do kopy lebo som maká sylnu infekciu po operácii brala som 3tyzne antibiotiká silné ale my z manželom už čakať nechceme už čakáme dlho tak mam o týždeň kontrolu ak pan doktor povie ze som ok tak ideme na prvý vklad😊😊😊 ja sa cítim už dobre tak dúfam ze bude všetko poriadku., 😊😊 ale ako hovorím pan doktor Sakal je moc dobrý príjemní ochotní lekár stará sa o pacientky mimo ordinačných hodín z domu mi volava ako sa cítim vybavoval mi operáciu nech nemusím čakať 3mesiace on sám si ma zobral do PB na nemocnicu operoval ma.

lienka_9
autor
17. apr 2021

@kika09876543 cize ty uz mas odobrate embryá a uz len cakas kedy budes ok?..ja som myslela ze to sa mudi hneď vkladať

kika09876543
17. apr 2021

@lienka_9 nie hneď už len čakám kedy budem poriadku keď ze som dva týždne po laparoskopi, pri stimulácii sa mi pravý vajcovod naplnil tekutinov mala som ho aj nepriechodni tam pan doktor odporučil ho vybrať lebo by sa mohlo stať že emriko by mohlo vylúčiť. Pan doktor pri kontrole folikulov už vedel ze to bude problém tak už sme plánovali aj operáciu hneď po odbere týždeň nato ma operovali žiadna čakacia doba

lienka_9
autor
17. apr 2021

@kika09876543 ahaa, no ja som mala laparoskopiu a prefuk v januári ale mala som chvalabohu všetko v poriadku, aj priechodnosť na obidvoch...len nejaky malý náznak endometriózi mi vypalili

kika09876543
17. apr 2021

@lienka_9 tak vám budem držať palčeky nech všetko dobre dopadne

lienka_9
autor
17. apr 2021

@kika09876543 ďakujem podobne 🥰

kika09876543
17. apr 2021

@lienka_9 ďakujem tiež 😍😍😍

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre