Helios Martin

monika12323
22. okt 2024

Dobrý deň , viem ze sú tu už tieto temy, ale nic aktuálne som nenašla. 9 rokov sa nám nedarí otehotnieť,boli sme už na IVF v BB a uvazujeme , ze by sme išli znovu , ale chceli by sme ísť do Martina. Potrebovala by som nejaké rady a skúsenosti a či vôbec sa oplatí ísť z BB do Martina . Ďakujem pekne.

pandorra
22. okt 2024

Odporucam Brno

xxemma
22. okt 2024

Za mna bolo toto care velkym sklamanim.
Bola som vo viacerych care. Podl mna top Ivf clinic Olomouc.
Pozeram, ze ty si z vychodu, tak asi to budes mat dost daleko.
Ale 100 zien 100 nazorov.

ev1ta1989
22. okt 2024

@monika12323 helios nie ale Martin reprofit spokojnost

nikoleta999
22. okt 2024

To skôr reprofit, ako Helios v Martine ... Tam chodím aj ja 🙂

s_o_n_i_k_e
22. okt 2024

My sme presli z GynFiv Žilina do Reprofit MT nad Heliosom sme ani neuvazovali a preco práve Helios? My sme max boli spokojny u nich nam vysiel prvy vklad. Pripadne konzultácie su ak sa nič nemenilo bezplatné tak skuste obe centra a uvidite ktoré sa Vam viac bude pacit aj pristup aj navrh pomoci pre Vas.

monika12323
autor
22. okt 2024

@s_o_n_i_k_e Neviem prečo práve helios , ale čítala som si to reprofit a celkom sa mi to páči … a vy ste ako spokojní ? aký máš problém ?

monika12323
autor
22. okt 2024

@nikoleta999 A ste spokojní ? riešite ivf ?

s_o_n_i_k_e
22. okt 2024

@monika12323 my OAT u manzela ja som OK. Reprofit nam velmi pomohol. Možno aj vek po 36r. Držím palce 🍀

snowflakenel
22. okt 2024

Kazdy bude chvalit predsa to centrum, kde sa zadari otehotniet ....

xxemma
22. okt 2024

@snowflakenel napr. mne sa nepodarilo ani v jednom, po 8 ivf som pocala prirodzene, takze moje hodnotenie nie je naviazane na uspecu ci neuspech ale na pristup lekarov/personalu, ich skusenosti a schopnosti

snowflakenel
22. okt 2024

@xxemma gratulujem 🙂 my sme boli pred 8 rokmi v MT,,podaril sa 4. Vklad a po rokocj som otehotnela prirodzene,,ani sme sa.nesnazili. ono je to tazko naozaj radit niekomu, kam ma.ist. centier je uz vela,,vybrat si moze kazdy. Samozrejme, ze treba mat info a recenzie. No ja som vtedy nejalo nepatrala , kam,ist. Zvolila som MT, lebo som to mala najblizsie. Ale ja som tam,bola.velmi spokojna, naozaj. Neviem, ci sa nieco zmenilo, predsa je to uz,par rokov. 🙂

nikoleta999
22. okt 2024

@snowflakenel Nooo to nie je celkom pravda, ja som mala práveže veľa vecí, čo by som Reprofitu mohla vytknúť napriek tomu, že sa mi podarilo otehotnieť ALE i tak by som si zrejme Helios nevybrala a išla znova do Reprofitu ...

nikoleta999
22. okt 2024

@monika12323 syn bude mať už 3 roky 🙂 Posledný vklad ( surodenec ) bol v máji, ale nepodarilo sa ... Nooo, tak ja som mala niektoré veci aj na Reprofit, ktoré sa mne nepáčili, ale i tak by som zrejme znova išla do Reprofitu, ako Heliosu ... Riešime otázku, či ísť do 2 IVF...do Heliosu chodím na kontroly gynekologicke a rozprávala som sa priamo aj s Dr. ktorý rieši umelé a on bol odborník veľký, ale neviem tie výsledky mi prídu lepšie v Reprofite ...

ameli221
22. okt 2024

Mne sa síce ešte nepodarilo otehotnieť, no ja veľmi chválim Helios. Prístup, výsledky najlepšie v SR a netahaju z ľudí peniaze a neponúkajú metódy, ktoré preukazatelne nezvysuju úspešnosť. Ja len a len odporúčam.

villanella
24. okt 2024

Ja som bola v BB Helios … neviem prečo ale moje pocity sú nie dobre k tejto klinike … som práve po druhom KET a testy mám zas negatívne ( bohužiaľ už nemáme nič zamrazené ) ale ani pri prvom nevydarenom ket nikto neskúmal prečo sa to nepodarilo , žiadna konzultácia , proste nič . Takisto po výbere vajíčok ma nikto neupozornil , že človek môže dostať hyperstimulacny syndróm , ani sa o tom nezmienili že čo to vlastne je a ja som ho dostala -silou 3-tieho stupňa .Proste prístup mi príde tak nijaký . Nabuduci rok by sme chceli vyskúšať ten reprofit v MT alebo Ferticent v BA

monika12323
autor
24. okt 2024

@villanella tiež som bola v BB sklamaná , mne síce vyšiel ket a keď som išla na odber krvi mi telefonali ,že hcg je pozitívné a ze mi gratuluju v ten deň som začala krvácať a išla do nemocnice, pýtali sa ma kedy mi robili sono tak som povedala ze v ten deň ráno,tak sa čudovali ze doktor - robil mi sono Krajkovič nevidel hematon a povedal mi , ze je všetko v poriadku. Následne som išla na kontrolu a povedali mi , ze to nic ze kľudne môžem ísť do ďalšieho ivf po cykle.

martaatram
24. okt 2024

My po 9rokoch po zmene heliosu na reprofit prvy vklad sa podaril…

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre