Dobrý deň , viem ze sú tu už tieto temy, ale nic aktuálne som nenašla. 9 rokov sa nám nedarí otehotnieť,boli sme už na IVF v BB a uvazujeme , ze by sme išli znovu , ale chceli by sme ísť do Martina. Potrebovala by som nejaké rady a skúsenosti a či vôbec sa oplatí ísť z BB do Martina . Ďakujem pekne.
Za mna bolo toto care velkym sklamanim.
Bola som vo viacerych care. Podl mna top Ivf clinic Olomouc.
Pozeram, ze ty si z vychodu, tak asi to budes mat dost daleko.
Ale 100 zien 100 nazorov.
@monika12323 helios nie ale Martin reprofit spokojnost
To skôr reprofit, ako Helios v Martine ... Tam chodím aj ja 🙂
My sme presli z GynFiv Žilina do Reprofit MT nad Heliosom sme ani neuvazovali a preco práve Helios? My sme max boli spokojny u nich nam vysiel prvy vklad. Pripadne konzultácie su ak sa nič nemenilo bezplatné tak skuste obe centra a uvidite ktoré sa Vam viac bude pacit aj pristup aj navrh pomoci pre Vas.
@s_o_n_i_k_e Neviem prečo práve helios , ale čítala som si to reprofit a celkom sa mi to páči … a vy ste ako spokojní ? aký máš problém ?
@nikoleta999 A ste spokojní ? riešite ivf ?
@monika12323 my OAT u manzela ja som OK. Reprofit nam velmi pomohol. Možno aj vek po 36r. Držím palce 🍀
Kazdy bude chvalit predsa to centrum, kde sa zadari otehotniet ....
@snowflakenel napr. mne sa nepodarilo ani v jednom, po 8 ivf som pocala prirodzene, takze moje hodnotenie nie je naviazane na uspecu ci neuspech ale na pristup lekarov/personalu, ich skusenosti a schopnosti
@xxemma gratulujem 🙂 my sme boli pred 8 rokmi v MT,,podaril sa 4. Vklad a po rokocj som otehotnela prirodzene,,ani sme sa.nesnazili. ono je to tazko naozaj radit niekomu, kam ma.ist. centier je uz vela,,vybrat si moze kazdy. Samozrejme, ze treba mat info a recenzie. No ja som vtedy nejalo nepatrala , kam,ist. Zvolila som MT, lebo som to mala najblizsie. Ale ja som tam,bola.velmi spokojna, naozaj. Neviem, ci sa nieco zmenilo, predsa je to uz,par rokov. 🙂
@snowflakenel Nooo to nie je celkom pravda, ja som mala práveže veľa vecí, čo by som Reprofitu mohla vytknúť napriek tomu, že sa mi podarilo otehotnieť ALE i tak by som si zrejme Helios nevybrala a išla znova do Reprofitu ...
@monika12323 syn bude mať už 3 roky 🙂 Posledný vklad ( surodenec ) bol v máji, ale nepodarilo sa ... Nooo, tak ja som mala niektoré veci aj na Reprofit, ktoré sa mne nepáčili, ale i tak by som zrejme znova išla do Reprofitu, ako Heliosu ... Riešime otázku, či ísť do 2 IVF...do Heliosu chodím na kontroly gynekologicke a rozprávala som sa priamo aj s Dr. ktorý rieši umelé a on bol odborník veľký, ale neviem tie výsledky mi prídu lepšie v Reprofite ...
Mne sa síce ešte nepodarilo otehotnieť, no ja veľmi chválim Helios. Prístup, výsledky najlepšie v SR a netahaju z ľudí peniaze a neponúkajú metódy, ktoré preukazatelne nezvysuju úspešnosť. Ja len a len odporúčam.
Ja som bola v BB Helios … neviem prečo ale moje pocity sú nie dobre k tejto klinike … som práve po druhom KET a testy mám zas negatívne ( bohužiaľ už nemáme nič zamrazené ) ale ani pri prvom nevydarenom ket nikto neskúmal prečo sa to nepodarilo , žiadna konzultácia , proste nič . Takisto po výbere vajíčok ma nikto neupozornil , že človek môže dostať hyperstimulacny syndróm , ani sa o tom nezmienili že čo to vlastne je a ja som ho dostala -silou 3-tieho stupňa .Proste prístup mi príde tak nijaký . Nabuduci rok by sme chceli vyskúšať ten reprofit v MT alebo Ferticent v BA
@villanella tiež som bola v BB sklamaná , mne síce vyšiel ket a keď som išla na odber krvi mi telefonali ,že hcg je pozitívné a ze mi gratuluju v ten deň som začala krvácať a išla do nemocnice, pýtali sa ma kedy mi robili sono tak som povedala ze v ten deň ráno,tak sa čudovali ze doktor - robil mi sono Krajkovič nevidel hematon a povedal mi , ze je všetko v poriadku. Následne som išla na kontrolu a povedali mi , ze to nic ze kľudne môžem ísť do ďalšieho ivf po cykle.
My po 9rokoch po zmene heliosu na reprofit prvy vklad sa podaril…
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
Odporucam Brno