Helios Košice - prvá konzultácia

domi122
17. jan 2022

Ahojte chcela by som sa opýtať či neviete ako to je teraz v čase pandémie v Heliose, či na prvej konzultácii je aj partner? A ak máte niekto skúsenosti koľko sa platí? Vopred ďakujem.

michaela567
17. jan 2022

@domi122 Ahoj, minuly týžden sme boli na konzultácii, síce nie prvej ale boli sme obaja samozrejme 🙂 Tuším prvý spermiogram bol zadarmo a len niečo malo sme platili za krv.

anne_mary2
17. jan 2022

@domi122 ahoj, no zalezi ci ide na vysetrenie aj partner, ak idete na vysetrenie plodnosti paru, tak ano ste tam obaja 🙂), ak objednas len seba tak len ty doprovod caka vonku..
A co sa plati ti povie sestricka v telefone / emaile ako sa budes objednavat, resp sa na to normalne opytaj, lebo opat zalezi na xi sa kto objednava… prvy spermiogram je zadarmo v heliose napr, gyn. vysetrenie zeny prvotne tiez, krv ako co, nejaky zakok ked treba potom hyfosy atd sa uz plati… ale uvod nie je nijako financne narocny 🙂)

domi122
autor
18. jan 2022

Ďakujem 🙂 zatiaľ by sme chceli ísť na vyšetrenie plodnosti páru a potom uvidíme ako sme na tom. Snažíme sa zatiaľ rok ale nechcem strácať čas 🙂

chelsey987
18. jan 2022

@domi122 My ideme na budúci týždeň na prvú konzultáciu. Manžel má zlý výsledok spermiogramu. Za ten sme neplatili. Povedali, že mi budú robiť USG a odber krvi a dohodneme sa na ďalšom postupe. Mám priniesť lekárske správy z endo, hto, gyn. a pod.

domi122
autor
18. jan 2022

@chelsey987 chceme sa už aj my objednať len som nevedela čo máme očakávať ale ako čítam tak to na začiatok nie je finančne náročné. Len tie lekárske správy asi budú problém ale popýtam sa.

chelsey987
18. jan 2022

@domi122 beriem so sebou staršie aj najnovšie výsledky. Pýtala som kartu u gynekológa a sestrička mi ju v pohode požičala, keď som jej povedala kde idem. Nech majú čo čítať 😄 Stále nemám kompletné výsledky z hto,lebo na tie sa čaká cca 2 mesiace.

lenkarig
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
kristinaa300
31. mar 2022

Chcem sa iba opýtať, výsledky z Heliosu spermiogramu dajú aj na papier? Akože partnerovi do rúk?Lebo mi treba ich odniesť svojej gyn.a má ísť na konzultáciu tak či mu dajú aj papier s výsledkami

lenkarig
1. apr 2022

@kristinaa300 ahoj, áno, dávajú výsledky zo spermiogramu aj na papieri normálne domov. 🙂

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre