Helios Košice alebo Gyncare Košice

holenka555
27. aug 2024

Zdravim dievčata ake centrum je lepšie a koho si vybrat ako dr...

henrietka12
28. aug 2024

@holenka555 ja som chodila do Heliosu.... Vyšlo prvé iui ... S gyncare skúsenosť nemám ...

zuzanka101010
28. aug 2024

@holenka555 ja som bola v oboch a Helios sa pristupom neda s Gyncare porovnat, za mna jednoznacne Helios, mame aj od nich dcerku a teraz som zase po KET..

holenka555
autor
28. aug 2024

@zuzanka101010 ale chodili ste k dr. Hlsdkemu že?? On uz tsm nerobi a ja neviem koho si vybrst

zuzanka101010
28. aug 2024

@holenka555 ano, chodili sme k dr.Hladkemu, ale ked si to tak vezmem, ono je to jedno...uvodnu konzultaciu sme mali s Dr.Hladkym, ale ultrazvuky, nasadzovanie liekov a jednotlive ukony robil doktor, ktory mal prave sluzbu...teraz tam maju mladu doktorku a zatial som ju videla iba s Dr.Pavayom, takze sa zauca,ale vyzera byt sikovna...dnesny vklad mi robila ona za jeho asistencie...inak su tam vsetci uplne mili a v pohode

holenka555
autor
28. aug 2024

@zuzanka101010 ja som bola v gin care ale onicom teraz chcem skusit Helios

henrietka12
28. aug 2024

@holenka555 mne iui robila práve tá nová pani doktorka je veľmi milá ...a podarilo sa na prvý krát ... V septembri rodím ...😊

lilly2015
17. sep 2024

@zuzanka101010 a musela si znova platiť v Heliosu odbery a spermiogram?alebo rovno ti urobili ivf..

lilly2015
17. sep 2024

@henrietka12 gratulujem tiež chceli by sme prejsť do Heliosu v Gyncare máme pocit že na nás skúšajú ich procesy a každý mesiac vyťahujú peniaze a nič nevedia poradiť

henrietka12
17. sep 2024

@lilly2015 Akože poviem pravdu, že po prvej konzultácii kde Vás rečičkami prilákajú potom tie ďalšie kontrolu už aj tam išli ako na páse ... Ja som síce chodila len na folikumetriu a to bolo vybavené za päť min ... Bolo mi to trošku nepríjemné lebo dr sa somnou rozprávať počas toho ako som ležala na koze ... Potom som sa len obliekla v šatni a išla som preč ... Nebolo to také že má vyšetril obliekla som sa a išla som späť ku nemu že čo ďalej ... To bolo také čudné už žiadny individuálny prístup nebol 😉... Ale my sme tam skúsili len 2x plánovaný styk lebo ja som chcela ale tie nevyšli a potom to jedno iui ...oni hneď chceli iui ale ja som povedala že najprv tie dva plánované styky ... Netreba si nechať robiť to čo nechcete ... Musíte si povedať že čo chcete vy ono vás nemôžu nútiť do ničoho čo nechcete vy ... Určite to závisí aj od vášho zdravotného stavu u nás muž bol ok len ja som nemala ovu ...takže ma len nastavili a bolo to ... Možno je to aj o šťastí ... Budeme držať palce aby vám to vyšlo...

lilly2015
17. sep 2024

@henrietka12 presne si to napísala tak ako my je to skoro rovnaké .Najprv nás dali k dr.Michna a prístup o ničom rovno mi povedal že už mám staré vajíčka a rovno k umelému s darovaním vajíčok od inej nesúhlasili sme .Mužovi sa spermiogram podarili prvýkrát úplne málinko nesústredil sa chápala som ho ...a Doktor mu rovno povedal ,že pravdepodobne bude neplodny že je veľa takých v mladom veku chlapov zo dňa na deň stratia plodnosť Muž mu oponoval že keď podľa neho je neplodny tak prečo máme za sebou 2krat už potraty??Tak doktor stíchol vymenili sme ho za doktorku Grendelovu prístup iný ..chceli sme skúšať sami doma aby nám pomohli s nejakými liekmi ...žiaľ 2krat sme si sami pichali injekcie a tablety ale neúspešne ...potom doktorka mala dovolenku tak mi dali inú a pri kontrole v pondelok mi povedala že sa mi tvoria folikuly a môžem ísť konečne na iui tak sme skúsili a žiaľ včera bol test negatívny dlhá čakacia doba je v Gyncare a žiadne poradenstvo od nich nakoľko už za 4 mesiace čo tam chodíme už by mali vedieť poradiť veď nás poznajú a vidia ako mi telo reaguje a raz mi vyšla ovulácia cez víkend a oni nerobia tak to tiež zlyhalo...videla som že Helios tuším aj cez víkend a sviatky ak je to potrebné sú k dispozícii..

henrietka12
17. sep 2024

@lilly2015 tak podla mňa kedy ako lebo napríklad ja som bola na iui 2. Januára ... To bol utorok a na kontrole som bola v piatok strašne veľa ľudí tam bolo lebo ten víkend a pondelok nerobili keďže bol nový rok ... Mala som na kontrole len 14mm folikul dr tvrdil že dorastie ja som tomu veľmi neverila lebo dva cyklo predtým tiež nedorastol ... Povedal že v pondelok večer mám pichnúť ovitrelle a v utorok bude iui ... Súhlasila ale iba vtedy keď mi v utorok urobia ešte sono ci folikul dorástol alebo čo už praskol lebo zbytočne platiť nebudem 😂... Veľa žien píše že im nerobia sono pred iui ale podľa mňa by to ešte mali skontrolovať ...lebo nie stále sa trafia ... Ja som tam mala ešte dominantný folikul ... Tak vtedy išiel muž odovzdať vzorku a o dve hodiny sme sa vrátili ... Ale už som mala aj hlien takže folikul medzi tým asi praskol aj pani doktorka povedala že ho mám veľmi dobrý ... Ľudová vzorka bola tiež veľmi dobrá ..a na 11den po iui my začali testy tmavnut 🙂

zuzanka101010
17. sep 2024

@lilly2015 spermiogram sa stale meni, ten robili este raz, ja som doplnila nejake odborne vysetrenia a aj preventivu u gynekologa a tak sme do toho sli, esteaj pan doktor povedal, ze nechape ako mi v gyncare mohol povedat, ze mam silne pcos ked mam iba stredne silne az slabsie, no ako cele na ruby to bolo

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre