Ahojte baby, chodite niektora do tohto car ? Ako ste spokojne s pristupom ?
Ahoj, ja som z Trnavy a chodím radšej do Helios Martin. Bola som v Helios Bratislava - nepáčil sa mi prístup lekára - povie že inekcie sú lepšie ako všetky na vkladanie a pošle tá ich vyzdvihnúť do lekarne konkrétnej bez lekárskeho predpisu (tam sa máš na neho odvolať)…bola som v Martine aj v Brne a v Brne samotný primár povedal že na vkladanie je to lepšie lebo je to presne to iste ako inekcie iba inekcie bolia keď sa pichajú …a ešte povedal mi nejaké veci lekár v BA a keď som volala už to nebola pravda - ale bol tam môj muž a on to počul tak ako ja…preto ja chodím radšej do Martina - tam je to super …nie som jediná ktorá davala negatívne recenzie na lekára Drabeka v Helios BA…
Ja ohľadom toho CAR mám zmiešané pocity. Nebudem zachádzať do detailov, ale asi to zhrniem tak, že ak si mladý, relatívne nekomplikovaný pacient tak prečo nie, ak si pacient nad 40 asi by som išla inam, pokojne aj do Helios Brno, tam som bola relatívne spokojná. Myslela som, že budú mať podobný štandard všade, ale nie je to bohužiaľ tak. A ako píše @majka2022 mala som z doktora Drábka pocit, že pre neho je biznis priorita, či už s tou zazmluvnenou lekárňou, kde je mimochodom hrozne neochotná staršia lekárnica, tak aj som z neho mala pocit, že tých 3000 € chce skasírovať za každú cenu , Ale to je skôr na rozprávanie do súkromnej správy.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
Ahoj, my sme tam chodili a sme spokojni. Vyskusali sme este 3ine centra a tu som bola s pristupom najviac spokojná. Viac do správy, ak chces..