Helios Banská Bystrica

7. okt 2024

Ahojte ❤ Aké máte prosím skúsenosti so sanatóriom Helios v B. Bystrici? Podarilo sa Vám vyriešiť Váš problém? Aký mali prístup, komunikácia, celkový záujem?
My sme tam zatiaľ boli len na spermiogram, ktorý nevyšiel najlepšie, nasadili manželovi "vitamínovú kúru", a má prísť na kontrolný odber po dvoch mesiacoch. Nič viac nám nepovedali, aký bude ďalší postup, aké vôbec máme možnosti.. Tak neviem či neísť radšej rovno niekam inam. Poprípade, ktoré zariadenie odporúčate pri problémy s počatím/tehotenstvom? Ďakujem za Vaše skúsenosti ❤

ev1ta1989
7. okt 2024

Ist rovno inam! Pristup sa mi nepacil, nam nic nevysvetlili len sup od vtedy mozete zacat ivf ( zly spermiogram, tiez najprv len vitaminy ktore vobec nepomohli) pritom ten spermiogram mal vplyv na vsetko ako je oplodnenie aj vyvoj embrya atd. Pride mi ze to robia pokus omyl a to za tie peniaze a cas nestoji.

autor
7. okt 2024

@ev1ta1989 No tiež sa obávam toho, že by sme tam len prišli o peniaze.. a kam ste išli odtiaľ? 🙂

ev1ta1989
7. okt 2024

Reprofit Martin, od prveho momentu som mala ovela lepsi pocit…

autor
7. okt 2024

@ev1ta1989 ďakujem za tip, tiež premýšľam o Martine ale vraj sú tam dve kliniky, tak uvidíme. A aj sa Vám podarilo doriešiť Váš problém, ak sa smiem spýtať?

jarrys
7. okt 2024

Moja skusenost s Helios BB cele zle. Po prvom IVF, sme presli inam, do Gynfiv ZA. Uplne iny pristup a nakoniec aj s uspesny koncom 🙂

ev1ta1989
7. okt 2024

Ano, ale trosku inym sposobom ale vdaka nim 🙂 v mt je tiez helios alebo reprofit

sonkam
7. okt 2024

Prístup strašný, nič neriešia dokopy, keď chcete poslať na vyšetrenia nie je to potrebné podľa nič, pre nich tam ste len pacient ktorý im dá peniaze. Určite choďte inam. My sme tam absolvovali 1ivf a keď to porovnám s prístupom v Reprofit MT kde sme riešili 2 ivf tak je to 100 a 1

elenkalen
7. okt 2024

Ani tam nestracajte cas a peniaze. Absolvovali sme tam nase 1.IVF - vysledok 0 embryi a hyperstimulak taky ze som skoncila v nemocnici. 2. IVF sme isli do Reprofit Brno - vysledok 7 embryi. Pristup tychto dvoch klinik sa neda porovnat, do Heliosu som chodila vystresovana, do Reprofitu s usmevom. A to aj do Heliosu sme cestovali 2 hodiny, do Brna 2.5 hodiny.

majka2022
10. okt 2024

Ja nemôžem povedať jedno krivé slovo na Helios či v Martine , v Banskej Bystrici alebo v Brne, ja som chodila k doktorovi Krajkovicovi a som veľmi spokojná, odporúčam - povie na rovinu ako to je, profesionálny a ľudsky prístup , odporúčam všetkými desiatimi Helios a doktora Krajkovica 👍👌

villanella
24. okt 2024

Ja som bola v BB heliose a ako píšu baby hore - katastrofa …. Neriešia nic len peniaze. Nepomôžu , nevysvetlia.. som akurát 10 ty deň po KET a zas mám negatívne výsledky . Pri prvom nevydarenom mi tiež nič nevysvetlili - ich odpoved bola - príroda to tak zariadila . Partner pomalé spermie , len vitamíny mu dali a viac nič , ja úplne zdravá a už druhý a posledný vklad nám nevyšiel . Po výbere vajíčok ma nik neupozornil na hyperstimulacny syndróm s ktorým som skončila skoro v nemocnici . Proste tam je prístup nie dobrý .

zuza265
26. okt 2024

@villanella toto je pre mna inak zvlastne. Chodim tam par mesiacov a povedala by som vsetko opacne. Plus ohss bol vysvetleny a aj ma upozornili co ako ak nahodou.

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre