Ahojte,prosím ,kto má skúsenosti s centrom Helios alebo Iscare v Martine, zvažujeme ivf a rozhodujeme sa kde. Dakujem
Ja som chodila do Helios a tiež som bola spokojná s prístupom lekárov aj personálu.
@dorothy13 určite Iscar. S Helios som odišla. Nehľadajú príčiny len tlačia do ďalších stimulácii
@kahh dolezite je aj to aby tebe vyhovoval pristup lekarov, lebo teda vsade je to inak a kazdej nam sedi nieco ine, preto je dobre aby si si vybrala kliniku aj podla toho a samozrejme aj podla odbornosti, ale pre mna taky ten ludsky pristup je zaklad najma pri takychto chulostivych veciach
@kellypiu ved dakujem ti za nazor za radu. Ty si si tymto tiez presla? Kedy ak by ti nevadilo mi napisat? U nas su to uz cca styri roky, najskor som myslela, ze ma mozno vplyv aj to, ze som sa na to akoby namotala, ze furt na babatko myslim. Ale teda aj sme na dovolenky chodili, ze som vypla, aj konicky som si nasla, cize uz som na to nejako nemyslela a aj tak nic.
@kahh presla a teda poviem ti, ze cele to stalo za to, oplati sa vyhladat odbornikov ked to nejde a doverovat im 🙂 nas Tominko je dokazom toho, ze to ma vyznam 😉
psychika ma tiez dozaista nejaky ten podiel, to teda myslim, ze mnohi mi daju za pravdu, pretoze to v mnohych smeroch dokaze narobit galibu :-/ ked sa na nieco prilis upneme
@roni1977 tak to som prekvapena, ale tak chapem, ze aj ten pristup kazdemu vyhovuje iny proste 🙂
@kahh no podla mna tiez na tom je nejaky ten podiel a treba s tym ratat. tak mna robili komplet hormonalny profil, ultrazvuk, priechodnost vajcovodov a este geneticku konzultaciu, to sa robieva ak ma zena problem s udrzanim a u muza teda zaklad je spermiogram, popripade aj uro vysetrenie
@kahh tak nie som lekar, takze hovorit ti nebudem, lebo to neviem, ale teda mam znamu, co otehotnela, ked jej liecbu nasadili, takze umele ani nepotrebovali. Je to rozne, uvidis sama, ze co je za problem, preco to nejde, ale neboj sa, podla mojej skusenosti urobia lekari vsetko, co sa bude dat 😉
@dorothy13 mame za sebou IUI, to sme absolvovali v juni este. Avsak neuspesne. 😢 Teraz v auguste sa chystame na dalsie, uvidime ako to dopadne. Ale tak verim, ze sa to podari. Rozpravali sme sa, ze vlastne dalo by sa uz aj hned potom, dalsi mesiac, ale sme sa dohodli, ze pockame, ze tento mesiac to skusime.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
@dorothy13 Ahoj 🙂 Ja som chodila do Iscare, a neskutočná spokojnosť!!!! Za mňa úplne top!