Gynfiv Žilina verzus Iscare Martin

rootham
5. apr 2021

Kočky, ktoré máte akékoľvek skúsenosti v hore uvedených CARov, píšte... vďaka
Neviem sa rozhodnúť...

maxxim
6. apr 2021

@rootham ja síce nie som ,, kocka" ale my sme mali prijemnu skusenost v gyn five v ziline.
Sice to nedopadlo dobre ale prístup, ludskosť a odbornosť tam človek pociti. Personal vie poradiť, ich slova Ťa nakopnú a vzpružia. Urcite budeme 2 kolo opakovať tam.

mata107
6. apr 2021

Ja mám skúsenosti s Iscare Martin úžasný ľudský prístup snažia sa nájsť problém ja by som nemenila nám pomohli a som rada že som si vybrala ich centrum po 4 rokoch snaženia naše 1IVF a 1Vklad-Ket vyzerá že vyšiel začíname 9tt 🙏🙏😊

simca35
7. apr 2021

@rootham tiež som na tom podobne, zatiaľ sme chodili takmer rok do ginfivu v ZA... ale kedže v lete chceme absolvovať IVF tak rozmýšľam,že zájdeme aj na konzultáciu do ISCARE v MT. A rozhodneme sa podľa pocitu asi. Ty už si bola v nejakom centre?

simca35
7. apr 2021

@mata107 jeeeej gratulujem a prajem pekné tehuľkovanie 🙂 môžem sa spýtať, či sa ti venoval len jeden doktor alebo ich bolo viac podľa toho kto mal čas? a ešte koľko cca ste doplácali na umelé? ďakujem 🙂

rootham
autor
7. apr 2021

@maxxim dík za názor

rootham
autor
7. apr 2021

@mata107 dik. Už som tam bola na konzultácii. Sú zlatí. Uvidíme.

rootham
autor
7. apr 2021

@simca35 bola som v oboch... Ivf, kde som nereagovala na stimuláciu v gynfiv za. Som z MT a šli sme do ZA len preto, lebo tam robí moja gyndoška, ktorú som tam ani raz pri kontrolách nestretla. Prístup koordinátorky sa mi nepáčil, keď mi poslednýkrát volala, že treba stopnúť ihly, lebo nereagujem podľa výsledkov krvi. Povedala som jej, že mám problémy, bolesti atď. Podľa nej to nič nebolo, iba žalúdočné problémy...ASI... a nechala to tak. Ani na kontrolu ma už nezavolali, ostalo kopec liekov, ktoré neviem načo predpísala hneď pri prvej konzultácii. Boli medzi nimi aj také, ktoré treba brat už v tehotenstve. Zbytočné peniaze von oknom. To bol posledný kontakt, rozhovor. Teraz skúšam inde, ale chcela som názor niekoho iného...

mata107
8. apr 2021

@simca35 no väčšinou sa to striedalo mne to ale vyhovovalo lebo som počula viac názorov ale najviac som mala dr. Sakala toho som mala od začiatku a potom doc.Tomaš ten mi robil aj vklad myslím si že je jedno koho máš oni su tam všetci odborníci vedia čo robia neboj sa ja som bola nastavená tak že som im verila možno aj preto to vyšlo 🙏🙏

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre