GynFiv Žilina verzus Helios Martin

lienka_9
17. mar 2021

Ahojte dievčatá, rok a pol sa snažíme s manželom o bábätko (obidvaja máme 28r) absolvovali sme spermiogram (ten bol minuly rok v júni veľmi dobrý, no teraz v marci nam povedali ked som absolvovala iui ze spermie su pomalé). Absolvovala som laparoskopiu (všetko priechodné, len nejaký malý zanedbateľny náznak endometriózi ale vraj to je nič) liecila som sa na hyperprolaktinemiu a aj tu uz mam v poriadku. Brala som lieky inofolic, gynex, caj alchemilku, gynastan, kyselinu listovu, vitamín D, vitex jahňací. Teraz som absolvovala prve IUI u gynekológa v TN ale s pristupom som nebola spokojna. Zacala som sa pomaly zaujímať o centra asistovanej reprodukcie. Keďže sme z Trenčína tak nam najlepšie vyhovuje bud Gyn fit Žilina alebo Helios v Martine. A tu sa chcem vás spýtať ci máte skusenosti s týmito centrami a kde vam príde lepší pristup a aj financne lepsie? Vopred ďakujem ❤️

mata107
17. mar 2021

@lienka_9 skús si kuknúť ešte Iscare Martin

ludinka
17. mar 2021

@lienka_9 najlepší je reprofit Brno, teraz žiaľ je to kôli covidu trošku horšie má dochádzku, skús iscare Martin, myslím že majú dobrý prístup aj ceny

lienka_9
autor
17. mar 2021

@mata107
@ludinka a ten gyn fiv neodporucate?

roztlieskavacka
17. mar 2021

@lienka_9 ja uz ho neodporúčam, tam nehľadajú a Neriešia príčiny, hned ta lámu na IVF

buratinko1
17. mar 2021

@lienka_9 ja chodim so gyn fiv zilina, aj dneska som tam bola.. Som po prvej IUI, zial neúspešnej, dnes mi volali, ze vysledky su negativne ale aj ja mam tu endometriozu pravdepodobne co sa doktorovi nepáči, aj ked mi predtym robil vysetrenia na to, ze je to v poriadku, ale dneska na sone zase povedal, ze ho máta ta endometrioza, ale ze aby som este raz vyskušala IUI, ak nevyjde tak uz jedine vraj IVF

buratinko1
17. mar 2021

@lienka_9 a ja som s nimi tam spokojna, doktor Galo sa pozna aj s mojim gynekologom a riesime tak nejake veci aby som nemusela cestovat tak daleko, ze co vie aj moj gynekolog spravit tak aj po druhom IUI na krv a sono mi staci ist uz k mojmu

lienka_9
autor
17. mar 2021

@buratinko1 a kolko si tam prosím ťa platila?

buratinko1
17. mar 2021

@lienka_9 150 eur za zakrok + lieky do 50 eur takze tych 200 eur

lienka_9
autor
17. mar 2021

@buratinko1 fuhaa dosť, mňa to vyšlo 50 eur +30€ za inekciu

buratinko1
17. mar 2021

@lienka_9 injekcia cca 20 eur, clostilbegyt cca 20 eur a utrogestan nejak cca 10 eur a + zakrok... A teraz znovu ma to caka... A to nepočítam cestu 160 km tam a 160 nazad

veronkaha
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
mkk2109
21. mar 2021

@lienka_9 bohuzial neodporucam boli sme tam klienti 3,5 roka ...embryologia je tam slaba...my sme teraz presli do heliosu do martina...skus pozriet aj moju stranku www.problemovetehotenstvo.sk

lienka_9
autor
21. mar 2021

No tak Žilinu som vylúčila a teraz mam zase dilemu ci so Heliosu alebo Iscare

bytcanka10
22. apr 2021

@buratinko1 ja som chodila minuly rok do Žiliny...dva krát iui ide to tam ako na páse ...u nich nikdy viac...skôr mám pocit, že im ide len o peniaze a nie až tak aj veci riešiť....aj keď milí a ochotní sú...ale my chceme výsledky a nie pekne reči....moja kolegyňa...tam podstúpila 3 IVF a nič...toľko peňazí tam vyhodila..potom skúsila inde..hneď z výsledkov jej povedali, že má zlý krv a zistili, že má endometriózu....čo je veľký problém na otehotnenie..povedala, že tam nikdy viac...

260984
21. máj 2021

@mkk2109 helios už v živote

260984
21. máj 2021

@bytcanka10 no mi mame zle skúsenosti z helios Martin

lienka_9
autor
21. máj 2021

@260984 ak smiem vediety tak prečo?

260984
29. máj 2021

@lienka_9 no nám dávali stále vklad aj keď som mala problém s hrúbkou a nízkou maternicu co vôbec ako laik som nevedela až v gin fiv v Žiline nám pomohly a plod som síce udržala ale Bohu žiaľ sme o to teraz prišli znova. Mne odobrali pri predĺženej kultivacii 23 vajíčok co je strašne veľa a boli zrejme slabé

260984
29. máj 2021

@lienka_9 no každý má iné skúsenosti, nechali sme tam 7800 euro a nič v gin fiv prišli aspoň na niečo, ja so si dala vyšetriť štítnu žľazu celý krvný obraz hlavne pri menzese 4 deň na hormóny a v Martine hematologiu až teraz pri 3 vklade a v 11tt mi zistili zlu cytologiu a vysoký tlak ale to možno bolo pre to že som mala v sebe mŕtvy plod uvidím skúsime ďalej. Mam kamošky ktoré v Heliose ostali tehotné no nám to tam nevyšlo vec názoru a skúsenosti

herina
9. sep 2021

@buratinko1 ahoj, chodis este do gyn fiv Zilina, ja tam chodim tiez, rada by som vedela tvoje skusenosti dakujem

herina
9. sep 2021

@260984 ahoj, rada by som vedela aj tvoje skusenosti v Ziline, aj ja tam chodim, dakujem

herina
9. sep 2021

Ahojte, rada by som vedela ake mate skusenosti s gyn fiv Zilina, chodim tam tiez. 1.ivf za mnou, mala som 3 vajicka z toho 2×tehotna, bohuzial obidve odisli

buratinko1
10. sep 2021

@herina ahoj. Po prvej neuspesnej IUI v polke marca, kde mi doktor povedal, ze mozeme vyskusat este jeden pokus, ale ze sa urcite nepodari a odporuca IVF, sme dali pauzu cez velku noc, ze pojdeme potom, som si povedala, ze uz nepojdem do Ziliny a just v ten mesiac cca 2.4. alebo 3.4.som otehotnela prirodzene a teraz koncim 24tt

260984
10. sep 2021

@herina v Žiline som spokojná, takto v Heliose sme apsolvovaly celý priebeh odber, oplodnenie a 2 neúspešne IVF nakoľko mám nízko položenú sliznicu maternice no neriešili to a len vkla a vklad a vklad ale žiadne riešenie, v Žiline ma pripravili na vklad ale absolvovala som ho v Martine nakoľko sme mali zmrazené vajíčko v Heliose, a spet zas v Žiline nasadili injekcie lieky a bolo to bez krvácania, bohu žiaľ v 11tt sa srdiečko zastavilo, bud z toho ze som sa na lákala alebo chybu spravil môj ginekolog nakoľko mi mal predpísať frexiparin no co už je to ťažké ale musíme ísť ďalej. Dám sa do kopi po zdravotnej stránke a skúsime celé ešte t v Žiline v gin fiv. Okrem toho som ale kontaktovala úžasnú ženu s výrobkami bilinne vložky tiande a úspech je dá doskách aspoň mi pomohli mat ovulku ktorú som ccca 3 roky nemala

bytcanka10
10. sep 2021

@260984 ahoj ja ja ich používam a nedám na ne dosputit..už si len tie kupujem 👍

herina
11. sep 2021

@260984 ahoj, to je mi luto, ze ti odislo tiez babo, je to strasne ked ti oznamia ze nebije srdiecko, ale treba bojovat, my verime, ze ked uz som otehotnela, ze raz to donosim a bude doma. Co som bola v druhej klinike na konzultacii, tak tam lekar povedal, ze zeny niektore aj viac krat potratia a nakoniec donosia, mojej sestry kamoska tiez tak az na 7 krat to donosila a ma doma krasne zdrave babo. Teraz sa chystame znovu na konzultaciu a budeme riesit co dalej, kedze som uz fraxik brala aj infuzky a odislo to. Treba sa pozbierat a dat dokopy a skusat.A co su to za bylinne vlozky tiande este som o tom nepocula, das mi kontakt na pani, nejake info.

herina
11. sep 2021

@buratinko1 to je uzasne gratulujem ze si otehotnela, ja mam nepriechodny vajcovod, tak u mna asi 0-lova sanca na otehotnenie, ale zazraky sa obcas deju. Mala si asi priechodne vajcovody, ked ste boli na iui.Drzim moc palce aby si to dotiahla az do konca.

buratinko1
11. sep 2021

@herina ano robili mi aj vysetrenie na priechodnost a povedal doktor, ze su pekne priechodne, ale mam endometriozu, podla neho tretieho stupna, co je cysta ktora ma 3,5cm a že to mohlo byt pricinou, mam ju na pravej strane a tam sa mi aj po dobrati vo februari spravili 3 krasne vajicka vraj, ale nevyslo to vtedy, potom som uz ziadne lieky nebrala, ked som teraz otehotnela v aprili tak sme zistili, ze cakake dvojičky dokonca, ale o jedno sme v 7tt prišli.

260984
12. sep 2021

@herina Ľuptakova nika veronika ona ti poradí aj tebe a manželovi

260984
12. sep 2021

@herina no len vek hra asi proti mne za 3 roky 40 no tak uvidíme verím ze aj mi sa raz budeme tešiť

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre