Ahojte, kto máte čerstvú skúsenosť s týmto CAR, ako ho hodnotíte? Mali ste úspešný vklad? Vraj pani doktorka Svecová je na materskej a miesto nej je nejaká Ukrajinka, je fajn? Ďakujem
@januska1905 to je tá lekárka MUDr. Tzvetina Chnurik?
Ahoj, ja som v Gyn-fiv ZA, zajtra mám OPU a nemôžem povedať nič zlé, všetci sú zlatí, žiadnu doktorku Ukrajinku som tam nevidela, len presne ako uviedla januska1905 vyššie, je tam doktorka hovoriaca česky 🙂 Bola som pri všetkých doktoroch a za mňa úplne super, uvidíme zajtra a potom aká bude úspešnosť, no z doterajších skúseností, aj keď 2x IUI, plánovaný pohlavný styk nevyšli, hodnotím Gyn-fiv v ZA super.
@leja123 prosím ťa, je možné, že nás na konzultáciu objednali až 15.30? Dúfam, že som to dobre rozumela, pretože pozerám, že ordinujú do 15.00 a nerada by som sa tam z TN prehnala...
Netusim ako sa vola. A ano, konzultacie su poobede, ale toto sa mi zda neskoro, skus zavolat na recepciu a spytaj sa este raz.
@januska1905 tak už mi odpísali, že čas je v poriadku, že vychádzajú novým pacientom v ústrety a majú jeden dlhší deň v týždni...
tak super, toto som napríklad ani nevedela, že robia konzultácie aj po 15:00
@januska1905 tak máme za sebou konzultáciu a áno, bola to tá česká doktorka s ruským menom. Chcem sa spýtať, celý proces IVF prebieha tam u nich? Oni tam majú aj operačné sály?
Samozrejme, vsetko prebieha tam. Drzim palce
@januska1905 ďakujem, aj ja tebe 🍀
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
Ahoj, ja spokojnost. 3 neuspesne vklady, 2 uspesne. Ano, je tam nova doktorka, mladucka, rozprava po cesky, neviem, nepride mi ako ukrajinka, ale je to jedno. Ja som s nimi spokojna, aj ked niekedy mam pocit, ze to tam ide jak pasova vyroba, ale nikdy som s nimi problem nemala. Mam uz 2rocneho a cerstvy Ket zatial uspesny...