Gynfiv Žilina

sunshine15
18. sep 2022

Ahojte,
Na zaciatok trosku priblizim situaciu,
Ja mam 26 manzel 29 sme spolu dokopy 9 rokov z toho rok a pol manzelia, po svadbe cca minuly rok v septembri sme si povedali ze chceme uz potomka, v decembri sme mali kovid a usilovne snazenie zacalo na zaciatku roka
Na ziadne vysetrenia sme este neboli kedze moja lekarka povedala ze az po intenzivnom snazeni 1 rok sa zacne cosi riesit
Na rady okolo ludi mi radili rovno ist do CAR spravit komplexne vysetrenia oboch lebo stale je to o tom istom testy testy vitaminy doplnky a zas ms… takisto cele leto sme behali po chatach vyletoch oslavach a nic, predtym sme kupili bicykle chodili sme sportovat zamestnat mysel a aj tak nic
Skusim napisat do Ziliny informacne ako to tam funguje kedze ja podla vsetkeho som ok, cykly pravidelne ovu som sledovala testami a manzel je takisto podla nas bez nejakych dedicnych a inych problemov
Ak ste tu niekto v Ziline takto zacinali, kolko prosim stoji vysetrenie oboch ? Dakujem za kazdu radu uz som zufala ved to asi poznate 🫶🏻

jannali
18. sep 2022

@sunshine15 my sm boli, ale bude tomu už 5 rokov, čiže ceny sa mohli zmeniť. Manželovi aj mne urobili komplex vyšetrenia, mne potom prefuk a hneď na další cyklus sa nám podarilo. Zavolajte si a všetko Vám pani na recepcii vysvetli.

sunshine15
autor
18. sep 2022

@jannali skusim napisat mail a su tam aj poobede ci treba cely den volno si dat? A mali ste nejake problemy predtym zistene? Ide o to ze my vedome o ziadnych nevieme preco to nejde ze ziadne PCO ani ziadne dedicne choroby chyba cyklu cokolvek

simona1994
18. sep 2022

Ja som tam chodila teraz na jar
Veľmi dobrý prístup lekárov hlavne pani doktorka Švecová a pán doktor Galo ale aj sestričky aj keď som čítala rôzne recenzie na GynFiv
Žiaľ ja mám PCO na pravom vaječníku a manžel má dedične ochorenie takže sme museli podstúpiť darcovsky program žiaľ nevyšlo to a ďalšie embrya nemáme takže musím cele IVF odznova a momentálne sa na to psychicky necítim
Konzultácia je bezplatná ,platí sa za spermiogram ktorý stojí 30€ a robili mi prefuk vajcovodov a to stalo 150€ celé nás to vyšlo na 1500€ aj s liekmi celý proces

simona1994
18. sep 2022

Keby ťa ešte niečo zaujímalo v kľude môžeš napísať 🙂

jannali
19. sep 2022

@sunshine15 výrazne nie, len tiež sme sa dlho snažili, pozrite si na nete otváracie hodiny, ale určite sú tam i poobede. Tam je viac lekárov a ozaj je to tam na úrovni, pekne prostredie, i vyšetrovne moderne.

sunshine15
autor
19. sep 2022

@jannali pisala so mmail a odpisali mi skoro hned vecer o pol 11

wejuska7910
20. sep 2022

@sunshine15 vobec nemusi byt dedicne,staci napr ak ma zly spermiogram ale to zistis len vysetreniami.mozno vam bude stacit iui

sunshine15
autor
20. sep 2022

@wejuska7910 ja len dufam ze ani to nebude treba 🙏🏻

wejuska7910
20. sep 2022

@sunshine15 chod a uvidis co vam povedia ☺️drzim palce

sunshine15
autor
20. sep 2022

@wejuska7910 pockam ci sa ms rozbehne a potom volam buduci tyzden nech mi povedia co a ako a manzel ma prekvapil ze je s tym ok tak mi vacsi stres ako z toho vystrenia opadol

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre