Ahojte,
Na zaciatok trosku priblizim situaciu,
Ja mam 26 manzel 29 sme spolu dokopy 9 rokov z toho rok a pol manzelia, po svadbe cca minuly rok v septembri sme si povedali ze chceme uz potomka, v decembri sme mali kovid a usilovne snazenie zacalo na zaciatku roka
Na ziadne vysetrenia sme este neboli kedze moja lekarka povedala ze az po intenzivnom snazeni 1 rok sa zacne cosi riesit
Na rady okolo ludi mi radili rovno ist do CAR spravit komplexne vysetrenia oboch lebo stale je to o tom istom testy testy vitaminy doplnky a zas ms… takisto cele leto sme behali po chatach vyletoch oslavach a nic, predtym sme kupili bicykle chodili sme sportovat zamestnat mysel a aj tak nic
Skusim napisat do Ziliny informacne ako to tam funguje kedze ja podla vsetkeho som ok, cykly pravidelne ovu som sledovala testami a manzel je takisto podla nas bez nejakych dedicnych a inych problemov
Ak ste tu niekto v Ziline takto zacinali, kolko prosim stoji vysetrenie oboch ? Dakujem za kazdu radu uz som zufala ved to asi poznate 🫶🏻
@jannali skusim napisat mail a su tam aj poobede ci treba cely den volno si dat? A mali ste nejake problemy predtym zistene? Ide o to ze my vedome o ziadnych nevieme preco to nejde ze ziadne PCO ani ziadne dedicne choroby chyba cyklu cokolvek
Ja som tam chodila teraz na jar
Veľmi dobrý prístup lekárov hlavne pani doktorka Švecová a pán doktor Galo ale aj sestričky aj keď som čítala rôzne recenzie na GynFiv
Žiaľ ja mám PCO na pravom vaječníku a manžel má dedične ochorenie takže sme museli podstúpiť darcovsky program žiaľ nevyšlo to a ďalšie embrya nemáme takže musím cele IVF odznova a momentálne sa na to psychicky necítim
Konzultácia je bezplatná ,platí sa za spermiogram ktorý stojí 30€ a robili mi prefuk vajcovodov a to stalo 150€ celé nás to vyšlo na 1500€ aj s liekmi celý proces
Keby ťa ešte niečo zaujímalo v kľude môžeš napísať 🙂
@sunshine15 výrazne nie, len tiež sme sa dlho snažili, pozrite si na nete otváracie hodiny, ale určite sú tam i poobede. Tam je viac lekárov a ozaj je to tam na úrovni, pekne prostredie, i vyšetrovne moderne.
@jannali pisala so mmail a odpisali mi skoro hned vecer o pol 11
@sunshine15 vobec nemusi byt dedicne,staci napr ak ma zly spermiogram ale to zistis len vysetreniami.mozno vam bude stacit iui
@wejuska7910 ja len dufam ze ani to nebude treba 🙏🏻
@sunshine15 chod a uvidis co vam povedia ☺️drzim palce
@wejuska7910 pockam ci sa ms rozbehne a potom volam buduci tyzden nech mi povedia co a ako a manzel ma prekvapil ze je s tym ok tak mi vacsi stres ako z toho vystrenia opadol
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
@sunshine15 my sm boli, ale bude tomu už 5 rokov, čiže ceny sa mohli zmeniť. Manželovi aj mne urobili komplex vyšetrenia, mne potom prefuk a hneď na další cyklus sa nám podarilo. Zavolajte si a všetko Vám pani na recepcii vysvetli.