ahojte viem že už sa tu vela riešilo očkovanie a že záleží od car aký odstup vkladu od očkovania odporúčajú preto chcem len skúsenosti tých čo chodia do gynfiv hlavne v žiline
aký odstup teda od očkovania ste museli mať pred ket? vychádza mi o týždeň ms a zároveň v tej dobe mám mať druhú dávku očkovania a chcela by som v tomto dalšom cykle už ísť na ket ....viem že by som si tam mala zavolať a opýtať sa priamo ich ale chcem sa aj takto informovať ako ste to mali vy dakujem za zdielanie svojich skúseností
A budes volat do car? Co ti povedia? Tiez ma to zaujima...
Mne doporucili 2 m po 2. Davke, nie gynfiv a tak aj idem
Mne osobne povedali v Gynfive v ZA, že 7 dní po druhej dávke to môžeme riešiť. 🙂
@simca35 a 7 dní po druhej dávke môže byť vklad či začať brať lieky ? že či môžem ked dostanem ms začať brať lieky , ísť na očkovanie a potom na vklad?
ja som vtedy čakala na druhú dávku a chceli sme IVF. Povedali mi,že 7 dní po druhej dávke môžme začať riešiť stimuláciu. Keďže ty už máš stimulku za sebou a ideš na KET myslím, že by sa to tak dalo ako píšeš. Ale radšej tam zavolaj a spýtaj sa 🙂
Mne povedi sice v Helios MT, ze po druhej dávke môžme hned riešiť vklad 🙂 už sme dva týždne po druhej, cakam na ms a idem na vklad 🙂
Ja som mala vklad po mesiaci a pol od 2 davky 🙂
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
Nedajte sa vobec a mate pokoj 🤪