Ahojte baby,
dnes som dostala odporučenie od svojho gyn. do reprodukčného centra, keďže kvôli cyste som mala odstránený vaječník aj s vajcovodom a nedávno kvôli mimomaternicovemu tehotenstvu aj druhý vajcovod. Máte skúsenosti s takýmito zákrokmi? Čo počúvam od ľudí, každej sa to podarilo len na 2-3 krát…
Tak bez vajcovodu prirodzene neotrhotnies..
@ninka99865 tak to mi je jasne …
@nika1356 poznám niekoľko žien, ktorým to vyšlo na prvý krát, v BA v Gynfive, v potom nejaké car v Martine, iné si nepamätám. Ale samozrejme, sú také, ktorým to nevyšlo aj viac krát a nevyšlo im to ani v ČR. Ak chcete dieťa, tak proste si treba vybrať centrum a ísť do toho. Fandím ti, nech to dopadne čím skôr dobre.
@nika1356 to som nemyslela v zlom 🙂 my tam možno tiež skončíme 🙄
Žiaľ niekedy si treba dopomôcť takto :/ budem držať prsty aby sa podarilo! 🍀
@pinaofina a boli ste spokojní v heliose?
@ninka99865 my ano… najskor mi riesili cystu, lebo gynekolog mi dal clostyl, ci sa nezadari. Lenze narastla cysta, kedze ma vobec nesledoval 🤦🏻♀️
Potom sme presli na IVF, vzdy boli prijemni, aj empaticki ked to nevyslo, ziadne blbe poznamky. Lekari vzdy vysvetlili vsetko, co som sa pytala a na konci som mala este osobny kontakt na doktora, ked som zacala krvacat (uz v tehotenstve) a volal so mnou bez problemov v sobotu. Za mna to bolo velmi fajn. Aj ked tam bolo vzdy vela ludi rano a clovek by sa mohol citit alo cislo, treba sa aj trosku odosobnit, oni nemaju tolko vela prace, lebo sa im chce ale preto, ze zial tolko vela nas parov je a tolko malo centier je.
tam ti pomožu k tomu, aby ste mali babatko
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
@nika1356 čo konkrétne sa pýtaš?? Asi nerozumiem, čo sa podarilo len na2-3x? Otehotnieť či?