Gyncare Košice

12. jan 2023

Ahoj snazilky KE Gyncare, napísali by ste mi vase dojmy z toho CAR? Ďakujem

motylik273
13. jan 2023

Ahoj ja som spokojna s novymi priestormi vsetko je nove, ciste izby su tiez krasne nove nadherne prijemne, sestricky su diskretne mile, co sa tyka klienteli, viem ze oni si to nevyberaju neviem kto ich tam posiela, ale posledny rok tam chodia dost skaredy “indiani” zapachajuci, nevhodne obleceny, velmi som sa cudovala co to malo byt ci si nezmylili budovu, ale zial nevedeli sa ani podpisat velmi ma to odradilo.

pallaipalovak
13. jan 2023

My sme nespokojny. Budeme menit kliniku

autor
13. jan 2023

@pallaipalovak prečo?

bojka258
4. feb 2023

@pallaipalovak tiez mám takýto postoj, dva a pol roka a stalé len natahovacky, co povedali včera dnes už neplatí

motylik273
4. feb 2023

Preco sa tam zmenili komplet vsetke sestricky? Vcera som tam bola a nevedela mi ta starsia kratkovlasa ani vysvetlit ako sa picha isla sa pytat druhej a ona tie nevedela hrabali sa tam v navodoch ako amaterky nakoniec som odisla ze si to pozriem na youtube .. nie su empaticke a mile ako tie predtym neviem co sa tam deje ceny isli hore a kvalita dole

pallaipalovak
4. feb 2023

Mňa v jednom kuse odbijala Dr. Balasičová, že ma nebude riešit, kym manžela neuzavrie androlog Dr. Hrivňak. Ten z manzela iba profitoval, vkuse ze mu vychadzaju infekcie z vyterov, isiel mu uz davat 6 antibiotika behom 3 mesiacov, za kazdu konzultaciu 20€, za recept 20€. Tak sme povedali staci. Co citam recenzie kazdy nadava na Gyncare za pristup, ze slovenske kliniky z pacientov iba tahaju peniaze. Pol roka sme cakali na termin do Presova na imunologiu aby som sa dozvedela ze doktor nevie… nehovorim kolko penazi sme dali do liekov, lekarov atd. Pomoc? Žiadna.
Tak som zacala sama skumat a patrat. Ak verite v Boha, kupte si knihu Medicinske Medium. Najdete tam odpovede, najdete tam liecbu. V tej knihe je vsetko vyvratene co nam lekari povedali… davame si ocistu tela, všetok bordel chceme dostat z tela, co nas blokuje. pijem caj z malinoveho listia. Motivaciu mam obrovsku.

viv009
8. feb 2023

Isto nie, my sme tam boli a čisto pasová výroba, žiadna ľudskosť alebo cit. 2 vklady neúspešne a išli sme prec

darling111
14. mar 2023

ja tam chodím už asi 2 roky, prešli sme si s manželom všetkým. počas 2 rokov sa mi podarilo otehotnieť spontánne 2x no bolo biochemické a raz v 4tt som potratila. Teraz som v procese IVF- v piatok po stimulácii mi docentka odobrala vajička, zajtra čakáme na telefonát od embryologičky,či nejaké embryko bude v štádiu blastocysty. Ja mám z nich normálny pocit...ku mne sú aj sestričky milé, vysvetlili hneď spôsoby aplikácie injekcií, keď som volala vždy mi zavolali naspäť aj s výsledkom ak bol problém...uvidíme teraz čo bude...

lenusteq
12. máj 2023

@pallaipalovak och to ma mrzi 🙂 my mame vdaka pani dr uz 2rocneho syna a teraz sme si isli pre dalsie babetko ❤️
Ceny isli hore ale personal aj dr stale taky isty ako pred 3 rokmi.

galambosi
14. mar 2024

Moja nevesta so synom boli na IVF a po prvom pokuse hned otehotnela ,boli sme spokojny s Gyncare v Košiciach ,to je o tom ze nie kazdej žene sa podari otehotniet ale viem ze svoju pracu robia dobre a kvalitne ,ved je to zazrak ze nieco take zazracne pracovisko mame ,ďakujem Gyncare za moju krasnu vnucku ktora má dnes 1 týzden a prajem im veĺa uspechov

sofia1979
14. mar 2024

Ja som určite nebola spokojná

lubka
28. okt 2024

Ahojte, prosím vás. Rozmýšľame s partnerom že by sme prerušili stimuláciu na IVF a ešte skúsili iné možnosti. Dá sa prerušiť stimulácia ( mám za sebou len jedno podanie hormónov/ tým myslím len jednu striekačku som minula). Máme podpísané prvé papiere. Ostatné súhlasy (narkóza,darcovstvo...) sme ešte neodovzdali podpísané. Dá sa urobiť ešte odklad poprípade úplné zrušenie? Aké sú podmienky/ poprípade sa platí za odklad/zrušenie.

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre