Zdravim vas pišem z kamaradkyneho nicku aky mate nazor na gincare aky doktor/doktorka je lepšia neviem sa rozhodnut ku komu mam ist dakujem ..
@nafka0483 môžem vediet prwčo??
ja chodim do gyncare k dr Hermanovi a som spokojna, je to fakt odbornik, mozem len odporucit👍
@bibiana8080 Ked to porovnam s tym kam sme presli, tak:
- napriek tomu, ze sme boli objednani na presny cas, tak sme vzdy museli cakat, na prvu konzultaciu dokonca viac ako hodinu
- urobili zakladne vysetrenie - ultrazvuk, odber krvi, stery na bakterie, tam som mala ureaplazmu, tak sme to museli na 2x preliecit, ked uz bolo vsetko ok, tak skontrolovali priechodnost vajickovodov cez HyFoSy (vysetrenie prebehlo uplne super, to musim pochvalit, ani som necitila), zaver bol, ze vsetko je v poriadku - pridte na IUI
- chceli sme este dalsie vysetrenia (odborne - hematologia, endokrinologia, genetika, imunologia) - to netreba, to sa robi az po opakovanych neuspechoch - my sme sa neuspechom predsa chceli vyhnut, ale nie, napriek tomu nepopustili a odmietli mi dat vymenny listok
- pytala som sa na postkoitalny test - nie, nerobime, netreba vam
- pytala som sa na folikulometriu - odpoved: ved sme robili, uz netreba - realita: raz mi urobili sono, ziadne sledovanie folikulu, ci rastie, ci naozaj praskne, potrvdenie ovulacie z krvi, nic
- pytala som sa navysledky z krvi, ze ci hodnoty neindikuju PCOS - odpoved: nevymyslajte!!
Nepacilo sa nam to, tak sme presli do Heliosu, kde pri objednani necakam, dostala som vymenne listky na vsetky odborne vysetrenia, folikulometriu urobili viackrat, tak isto odber z krvi na potvrdenie, tiez urobili postkoitalny test, lekar vysvetlil co este mozeme skusit, ake su moznosti a vsetko je to aj ochotny urobit. Pozrel na vysledky z krvi a v sekunde hovori - no, toto naznacuje PCOS a v Gyncare zevraj nevymyslajte.
@nafka0483 a k akeemu doktorovi chodite do Heliosu ako sa vola??
@bibiana8080 Doktor Pavay. Je tam este doktor Hladky, aj jeho si velmi chvalia.
@bibiana8080 tiež odporúčam Helios KE, chodím k dr. Pavay. Hneď mi dal aj výmenné lístky na odborné vyšetrenia.
Aj ja odporúčam doktora Pavaya poslal má s manželom na Genetiku , manžela na Andrologiu a mna aj na hematologiu , práve som v procese IVF 🙂 vrelo odporúčam nikdy nečakam dlhšie ako 10 min . Všetko vysvetlia poradia .
@tina191220 ja mam vsetky višetrenia len v Splne to nevišlo tak skusim gyncare
@bibiana8080 ja s manželom chodíme k MUDr. Hermanovi v Gyncare a sme s ním zatiaľ spokojní.
@patricia7167 mne zistili ureoplazmu včera som dostala vysledky
@bibiana8080 ja zas mám nefunkčné vaječníky a vajíčka sa mi netvoria. Takže s manželom sme začali riešiť IVF s darovanými oocytmi. V pondelok nám brali krv na krvné skupiny + rh faktor, aby nám dopasovali vhodné darkyne. Teraz čakáme, kedy nám zavolajú. A Herman je veľmi zlatý doktor.
@patricia7167 my zasa ideme do darovanych embrii a chodime k doc. Toporceovej tak snad nam pomôže chodila som do splnu nič nezistili
@bibiana8080 aj my ideme na to. Už máme aj darkyňu. Keď chceš, môžeme pokecať aj v súkromnej správe 🙂
@patricia7167 mas spravu
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
@bibiana8080 Vola sa to Gyncare a odisla som odtial do ineho centra, pretoze som nebola spokojna.