Gyncare Košice

15. jún 2024

Ahojte. Po dlhých neúspešných rokoch otehotnieť, som sa rozhodla že teda pôjdeme na kliniku kde nám hádam pomôžu.
Mám za sebou xy vyšetrení, no otehotnieť sa mi nepodarilo ak nerátam 3 biochemické.
S manželom sa snažíme 5 rokov, stále som chcela počať takto prirodzené preto som kliniku odkladala.
Tie ženy ktoré si týmto prešli, aké máte skúsenosti?
Čo sa týka vyšetrenia muža na spermiograme, je možnosť aby som v "kabínke "tam bola s ním? Tie spermia budú potom použite na vklad? ( Predošlý spermiogram si robil doma a vzorku sme zaniesli lekárovi)
Ide o to nech je to najviac osobné ako sa môže dať. Preto chcem byť tam byť s ním, samozrejme potom ak by sa dalo aby aj on bol so mnou pri vklade.
Pre toto som sa tomu bránila roky, že nebudeme spolu a proste to len tam vložia.
A aká je dlhá liečba a koľko si máme pripraviť €.

Ďakujem za odpoveď

Zúfalá

monsterablue
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
ar3m1s
15. jún 2024

My sme boli na presne tejto klinike. Pri spermiograme viete byt spolocne a budete platit nieco cez 30€ (asi tak 35€). V ten den vas caka vstupna konzultacia kde vam povedia vysledky spermiogramu a dalej sa dohodnete na veciach ako budete postupovat. My sme riesili dalej uz ine veci cize viac poradit neviem

autor
16. jún 2024

@monsterablue no neviem ale myslím si že nie sú to neviem aké požiadavky aby som bola s manželom v kabínke.

monsterablue
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
autor
16. jún 2024

@monsterablue pýtam sa na skúsenosti žien ktoré boli reálne v gyncare Košice.

autor
16. jún 2024

@ar3m1s ďakujem za odpoveď. To som chcela vedieť ☺️

butterflyeffect
18. jún 2024

Gyncare KE, nie je partner pri vklade, lezis na izbe a na vklad ides na salu… spermiogram moj mal spraveny, par tyzdnovy, tak sme len priniesli vysledky. Spermie na oplodnenie daval kym mne brali vajicka po stimulacii na sale v anesteze, takze tam to urcite nevies zosuladit aby si bola s nim…

butterflyeffect
18. jún 2024

K dlzke-no zalezi od diagnozy a vysledkov, ja som stimulovala a bola na vklad hned po prvej MS po prvej navsteve CAR(mam nepriechodne vajcovody) samozrejme nemusi ti vyjst prvy vklad, treba sa pripravit na rozne varianty a cena tiez zalezi od toho ze aky protokol bude pouzity ake lieky nasedene, kolko vkladov budes musiet absolvovat. U nas to bolo 3 vklady-prvy uspesny ale MMT, druhy neuspesny, treti uspesny(aktualne 13tt) celkovo nas to vyslo aj s liekmi cca 4000 eur

ar3m1s
18. jún 2024

@butterflyeffect preboha to je hrozna suma 🫣 viem ze je to take drahe ale ked to clovek uz takto cita ach... Drzim palce nech sa vsetko podari💖

butterflyeffect
18. jún 2024

@ar3m1s ono ta suma nie je naraz, je to postupne, za ukony a lieky, ale nabaluje sa to a ano je to dost, ale tuzba po babatku je ovela silnejsia.

lilly2015
16. sep 2024

@butterflyeffect ahoj máš za sebou ivf?ako si dopadla?

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre