Ahojte. Po dlhých neúspešných rokoch otehotnieť, som sa rozhodla že teda pôjdeme na kliniku kde nám hádam pomôžu.
Mám za sebou xy vyšetrení, no otehotnieť sa mi nepodarilo ak nerátam 3 biochemické.
S manželom sa snažíme 5 rokov, stále som chcela počať takto prirodzené preto som kliniku odkladala.
Tie ženy ktoré si týmto prešli, aké máte skúsenosti?
Čo sa týka vyšetrenia muža na spermiograme, je možnosť aby som v "kabínke "tam bola s ním? Tie spermia budú potom použite na vklad? ( Predošlý spermiogram si robil doma a vzorku sme zaniesli lekárovi)
Ide o to nech je to najviac osobné ako sa môže dať. Preto chcem byť tam byť s ním, samozrejme potom ak by sa dalo aby aj on bol so mnou pri vklade.
Pre toto som sa tomu bránila roky, že nebudeme spolu a proste to len tam vložia.
A aká je dlhá liečba a koľko si máme pripraviť €.
Ďakujem za odpoveď
Zúfalá
My sme boli na presne tejto klinike. Pri spermiograme viete byt spolocne a budete platit nieco cez 30€ (asi tak 35€). V ten den vas caka vstupna konzultacia kde vam povedia vysledky spermiogramu a dalej sa dohodnete na veciach ako budete postupovat. My sme riesili dalej uz ine veci cize viac poradit neviem
@monsterablue no neviem ale myslím si že nie sú to neviem aké požiadavky aby som bola s manželom v kabínke.
@monsterablue pýtam sa na skúsenosti žien ktoré boli reálne v gyncare Košice.
@ar3m1s ďakujem za odpoveď. To som chcela vedieť ☺️
Gyncare KE, nie je partner pri vklade, lezis na izbe a na vklad ides na salu… spermiogram moj mal spraveny, par tyzdnovy, tak sme len priniesli vysledky. Spermie na oplodnenie daval kym mne brali vajicka po stimulacii na sale v anesteze, takze tam to urcite nevies zosuladit aby si bola s nim…
K dlzke-no zalezi od diagnozy a vysledkov, ja som stimulovala a bola na vklad hned po prvej MS po prvej navsteve CAR(mam nepriechodne vajcovody) samozrejme nemusi ti vyjst prvy vklad, treba sa pripravit na rozne varianty a cena tiez zalezi od toho ze aky protokol bude pouzity ake lieky nasedene, kolko vkladov budes musiet absolvovat. U nas to bolo 3 vklady-prvy uspesny ale MMT, druhy neuspesny, treti uspesny(aktualne 13tt) celkovo nas to vyslo aj s liekmi cca 4000 eur
@butterflyeffect preboha to je hrozna suma 🫣 viem ze je to take drahe ale ked to clovek uz takto cita ach... Drzim palce nech sa vsetko podari💖
@ar3m1s ono ta suma nie je naraz, je to postupne, za ukony a lieky, ale nabaluje sa to a ano je to dost, ale tuzba po babatku je ovela silnejsia.
@butterflyeffect ahoj máš za sebou ivf?ako si dopadla?
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.